FAQ

Saka ngendi sampeyan kirim?
Kita ngirim saka gudang & pabrik partner sing ana ing AS & China. Dadi, muga-muga barang sampeyan bakal dikirim kanthi kapisah (yen sampeyan pesen luwih saka siji item) amarga macem-macem pabrik khusus ing macem-macem wilayah manufaktur.
Suwene suwene barangku teka?
Mangga mirsani kaca kabijakan pengiriman
Apa pengiriman pancen GRATIS?
Ya, pengiriman gratis ing saindenging jagad
Where is your company located?
We duwe kantor ing negara ayu: Australia; Gudang pasokan ing AS; Kontak vendor kualitas dhuwur ing China
Mata uang endi sing bakal dikenani biaya?
We proses kabeh pesenan ing USD. Nalika isi cart ditampilake ing sawetara mata uang, sampeyan bakal checkout nggunakake USD ing kurs paling saiki.
Apa aku bakal nampa nomer konfirmasi nalika pesenan?
Ya, kabeh pelanggan bakal nampa nomer pesenan sawise nggawe pesenan. Hubungi kita yen sampeyan ora nampa ing 24 jam.
Sapa sing bisa dak hubungi yen ana masalah karo pesenanku?
Kabeh pitakon bisa diterusake menyang 
Kadospundi kula saged mbayar?
Kita nampa kabeh Kartu Kredit Utama: Visa, Mastercard lan uga Paypal
Apa Checkout ing situs iki aman lan aman?
Sampeyan bisa yakin manawa kabeh tumbas ing kene aman lan aman.
Yen aku ngetik alamat email, apa sampeyan bakal ngedol informasiku?
Kita ora ngedol informasi pelanggan. Email mung kanggo tindakake-munggah lan ngirim buletin promosi lan kupon kanggo diskon.
Apa, aku (pelanggan) kudu mbayar bea cukai?
Kanggo umume negara, sampeyan ora kudu mbayar bea cukai, nanging gumantung ing ngendi sampeyan manggon lan yen sampeyan pesen luwih saka 1 potong.