Kebijakan Privasi

Kabeh pesenan diproses & dikirim ing ngendi wae antarane 1-3 dina bisnis sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS, utawa FedEX gumantung saka sampeyan lokasi lan paling cepet layanan kasedhiya.

 

Wektu pengiriman:

area

Wektu Pengiriman Standar

Amerika Serikat

7-20 bisnis dina

Canada

7-20  bisnis dina

Inggris

7-20 bisnis dina

Australia

7-10 bisnis dina

Kabeh Negara Liyane

7-20 bisnis dina

Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal sajrone wabah koronavirus.

Mangga ngenteni kanthi sabar. Matur nuwun kanggo pangerten.

Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi keterlambatan sing ora bisa dikontrol kayata bea cukai, telat pos utawa preian