privasi mbalekaken

Kita duwe kabijakan bali 30 dina, tegese sampeyan kudu 30 dina sawise nampa item kanggo njaluk bali.

Kanggo entuk kondur, barang sampeyan kudu ing kondhisi sing padha karo sing sampeyan tampa, ora nganggo baju utawa ora digunakake, nganggo tag, lan ing paket asli. Sampeyan uga mbutuhake panrimo utawa bukti tuku.

Kanggo miwiti bali, sampeyan bisa hubungi kita ing remarkablecenter@remarkablecenter.com Yen bali ditampa, kita bakal ngirim sampeyan label kapal bali, uga instruksi carane lan ngendi ngirim paket. Item sing dikirim maneh menyang kita tanpa njaluk bali ora bakal ditampa.

Sampeyan bisa tansah hubungi kita kanggo pitakonan bali ing remarkablecenter@remarkablecenter.com


Karusakan lan masalah
Mangga priksa supaya pesenan nampa lan hubungi kita langsung yen barang kasebut cacat, rusak utawa yen sampeyan nampa barang sing salah, supaya kita bisa ngevaluasi masalah kasebut lan bener.


Pengecualian / barang sing ora bisa bali
Barang-barang jinis tartamtu ora bisa dibalekake, kayata barang sing bisa rusak (kayata panganan, kembang, utawa tanduran), produk khusus (kayata pesenan khusus utawa barang khusus), lan barang perawatan pribadi (kayata produk kecantikan). Kita uga ora nampa bali kanggo bahan sing mbebayani, cairan sing bisa dibakar, utawa gas. Mangga dikandhani yen sampeyan duwe pitakonan utawa kuwatir babagan item tartamtu.

Sayange, kita ora bisa nampa ngasilake barang sing adol utawa kertu hadiah.


Exchanges
Cara paling cepet kanggo njamin sampeyan entuk apa sing dikepengini yaiku mulihake barang sing sampeyan duweni, lan sawise bali ditampa, gawe tuku kapisah kanggo item sing anyar.


pembayaran maneh
Kita bakal ngandhani yen sampeyan wis nampa lan mriksa pamulangan, lan sampeyan ngerti yen mbalekake mbatalake ora. Yen disetujoni, sampeyan bakal dibalekake kanthi otomatis ing cara pembayaran asli. Elinga bisa uga mbutuhake wektu kanggo bank utawa perusahaan kertu kredit kanggo diproses lan ngirim mbalekaken.