Kebijakan privasi

Situs web iki diduweni lan dilakokno dening pawfectbarn, dumunung ing PO BOX 934848 MARGATE FLORIDA 33093

Kabijakan privasi iki nemtokake informasi apa sing diklumpukake babagan sampeyan, cara nggunakake, njaga lan mbukak informasi sampeyan, lan pilihan sing sampeyan duwe babagan informasi sampeyan. Kajaba dituduhake, kabijakan iki mung ditrapake kanggo informasi pribadhi sing diklumpukake liwat situs web, microsites, utawa situs seluler pawfectbarn ing ngendi kabijakan iki ditampilake utawa disambungake dening kita ("kita" utawa "Situs" iki).

pawfectbarn tundhuk karo sembarang lan kabeh aturan lan angger diatur dening FDA kanggo mesthekake yen produk diatur aman lan efektif. Yen wong ora yakin karo reaksi apa wae, takon dhokter sampeyan babagan pitakonan utawa masalah sadurunge njupuk produk pawfectbarn.

Informasi apa sing kita kumpulake?

Informasi sing diklumpukake langsung saka sampeyan:

 Kita ngumpulake informasi pribadhi sing diwenehake marang kita, kalebu jeneng, alamat pengiriman lan tagihan, nomer telpon, nomer ponsel, alamat email, login lan sandhi, lan informasi sing ana gandhengane karo tuku, kayata informasi kertu kredit utawa debit, lan riwayat tuku.

 Informasi sing diklumpukake kanthi otomatis:

 Nalika sampeyan ngunjungi Situs, kita bisa kanthi otomatis ngumpulake informasi sing gegandhengan karo carane sampeyan menyang Situs, kayata jinis browser lan versi, identifikasi panyedhiya layanan, alamat IP, situs saka ngendi sampeyan teka, lan situs sing sampeyan navigasi sawise. ninggalake Situs iki. Informasi iki umume anonim, amarga ora ngemot jeneng, alamat, nomer telpon, alamat email utawa informasi liyane sing langsung ngenali sampeyan. Nanging, kita bisa nggandhengake informasi iki karo informasi pribadhi yen sampeyan nyedhiyani.

Nalika kita ngumpulake informasi sampeyan?

Kita ngumpulake informasi saka sampeyan nalika ngunjungi Situs kita, nggawe pesenan, langganan newsletter utawa ngetik informasi ing Situs kita. 

Pripun kita nggunakake informasi?

Kita bisa nggunakake informasi kita ngumpulake saka nalika sampeyan ndhaftar, gawe tuku, mlebu munggah kanggo newsletter kita, nanggapi kanggo komunikasi survey utawa marketing, Surf website, utawa nggunakake situs tartamtu liyane fitur ing cara ing ngisor iki:

-Kanggo cepet proses transaksi.

-Kanggo ngidini kita layanan sing luwih apik kanggo nanggapi panjalukan layanan pelanggan.

- Kanggo nggawe pengalaman pribadi lan ngidini kita ngirim jinis konten lan penawaran produk sing paling disenengi.

- Kanggo nambah situs web kita supaya bisa luwih apik kanggo sampeyan.

- Kanggo ngidini kita layanan sing luwih apik kanggo nanggapi panjalukan layanan pelanggan.

- Kanggo cepet proses transaksi.

- Kanggo ngirim email periodik babagan pesenan utawa produk lan layanan liyane. 

Sapa sing kita nuduhake informasi sampeyan?

Kita bisa uga menehi informasi sampeyan menyang pihak katelu sing nyedhiyakake layanan kanggo kita utawa kanggo pihak kita, kayata:

Panyedhiya Layanan Pihak Katelu:

Kita nggunakake vendor pihak katelu kanggo mbantu nangani bagean bisnis amarga keahliane, sumber daya, utawa skala. Kita bisa nggunakake pihak katelu kanggo mbantu kita nyedhiyakake dhukungan kanggo operasi internal Situs (yaiku, hosting lan ngrancang Situs kita, ngirim nganyari email babagan Situs, utawa mbusak informasi sing bola-bali saka dhaptar pangguna). Dheweke mbantu kita nindakake perkara kaya ngawasi aktivitas situs lan menehi analisis babagan panggunaan situs web, lan nyedhiyakake layanan konsultasi. Panyedhiya layanan iki bisa uga nduweni akses menyang informasi pribadhi kanggo nyedhiyakake layanan dhukungan kayata nganalisa data situs, nanging nalika kedadeyan kasebut, kita ngetrapake proteksi kontrak lan teknis sing cukup kanggo mbatesi panggunaan informasi kasebut kanggo mbantu nyedhiyakake layanan kasebut.

Penegakan Hukum:

Kita bisa uga mbukak informasi tartamtu babagan pengunjung Situs yen kita duwe kapercayan sing apik yen perlu utawa diwenehake miturut hukum kanggo nglindhungi para pelanggan, masyarakat, utawa bisnis kita.

Penjualan, akuisisi, utawa penggabungan:

Yen kita ngedol utawa nransfer kabeh utawa bagean saka aset bisnis, kalebu merek utawa lini bisnis, utawa entuk entitas bisnis liyane utawa melu reorganisasi perusahaan utawa owah-owahan kontrol liyane, informasi konsumen bisa dituduhake lan bisa uga salah siji saka aset bisnis sing ditransfer minangka bagéan saka transaksi.

Ora ana kabijakan iki sing mbatesi kemampuan kita kanggo nuduhake informasi sing dikumpulake utawa anonim sing ora langsung ngenali sampeyan.

Kepiye Cara Mbatalake Idinku?

Yen sawise sampeyan milih, sampeyan ngganti pikiran, sampeyan bisa mbatalake idin kanggo kita hubungi sampeyan, kanggo koleksi terus, nggunakake utawa pambocoran informasi, ing sawayah-wayah, kanthi ngubungi kita ing remarkablecenter@remarkablecenter.com utawa mailing kita ing: PO BOX 934848 MARGATE FLORIDA 33093

Kepiye cara njaga informasi sampeyan?

Informasi pribadi sampeyan:

Toko e-commerce kita dadi tuan rumah ing Shopify Inc. Informasi pribadhi sampeyan ana ing mburi jaringan sing aman lan mung bisa diakses dening sawetara wong sing duwe hak akses khusus kanggo sistem kasebut, lan kudu njaga rahasia kasebut. Sanajan ora ana cara transmisi liwat Internet utawa panyimpenan elektronik sing 100% aman, kita tindakake syarat Standar Keamanan Data Industri Kartu Pembayaran (PCI-DSS) lan ngetrapake standar industri tambahan sing ditampa sacara umum.

Informasi kertu pambayaran sampeyan:

Yen sampeyan milih gateway pembayaran langsung kanggo ngrampungake tuku, Shopify nyimpen data kertu kredit sampeyan. Iki dienkripsi sesuai karo Standar Keamanan Data PCI. Data transaksi tuku sampeyan disimpen mung anggere perlu kanggo ngrampungake transaksi tuku. Sawise rampung, informasi transaksi tuku bakal dibusak.

Kabeh gateway mbayar langsung adhedhasar standar sing disetel dening PCI-DSS sing dikelola dening Dewan Standar Keamanan PCI, sing minangka usaha gabungan merek kaya Visa, MasterCard, American Express, lan Discover.

Kanggo luwih wawasan, sampeyan bisa uga pengin maca Katentuan Layanan utawa Pranyatan Privasi Shopify.

Layanan Pihak Katelu lan Situs Eksternal

Panyedhiya layanan pihak katelu tartamtu, kayata gateway pembayaran lan pemroses transaksi pembayaran liyane, duwe kabijakan privasi dhewe babagan informasi sing kudu diwenehake kanggo transaksi sing gegandhengan karo tuku. Kanggo panyedhiya iki, disaranake sampeyan maca kabijakan privasi supaya sampeyan bisa ngerti cara informasi pribadhi bakal ditangani dening panyedhiya kasebut.

Sawise sampeyan ninggalake situs web toko kita utawa dialihake menyang situs web utawa aplikasi pihak katelu, sampeyan ora diatur maneh dening Kebijakan Privasi iki utawa Katentuan Layanan situs web kita. Nalika sampeyan ngeklik tautan ing toko kita, bisa uga ngarahake sampeyan adoh saka situs kita. Kita ora tanggung jawab kanggo praktik privasi situs liyane lan ngajak sampeyan maca pratelan privasi uga.

Apa Kita Gunakake Cookie?

ya wis. Kita nggunakake cookie kanggo: njaga setelan lan pilihan; ngaktifake, njaga, lan ngontrol pengalaman blanja lan kranjang blanja; nyimpen cathetan; ngaktifake lan ningkatake iklan online; ngenali pangguna anyar lan bali; njaga situs kita aman; lan ngukur lan nganalisa data saka situs lan pangguna, kayata bagean saka pangguna situs sing sesambungan utawa suwene pangguna tetep ing kaca tartamtu.

Sampeyan bisa matesi cookie sing ditampa, utawa sampeyan bisa milih ora nampa cookie, nggunakake piranti lunak liyane utawa setelan browser web. Yen sampeyan mateni sawetara utawa kabeh cookie, situs kasebut bisa uga ora bisa digunakake kanthi lengkap, kanthi bener, utawa marem.

Situs kita nggabungake cookie saka sumber ing ngisor iki:

Google

Facebook

Bing

Informasi uga bisa diklumpukake dening pihak katelu lan sumber sing kasedhiya kanggo komersial, kalebu panyedhiya media sosial, agregator data, lan basis data umum.

Elinga yen setelan browser internet sampeyan bisa ngidini sampeyan ngirim sinyal "Aja Lacak" kanthi otomatis menyang situs web lan layanan online sing dibukak. Sayange, ora ana konsensus ing antarane peserta industri babagan apa tegese "Aja Lacak" ing konteks iki. Kaya akeh situs web lan layanan online, Zesty Paws saiki ora nanggapi sinyal "ora nglacak", lan ora ngidini pangumpulan informasi pribadhi dening pihak katelu kajaba diwenehake ing kabijakan iki. Kanggo informasi luwih lengkap babagan teknologi "Aja Lacak", bukak http://www.allaboutdnt.com.

Situs iki ora ngidini pangumpulan informasi pribadhi dening pihak katelu kajaba sing diwenehake ing Kebijakan iki.

PENGGUNA CALIFORNIA

Undhang-undhang Privasi Konsumen California ("CCPA") nyedhiyakake warga California hak tambahan sing kapacak ing ngisor iki, miturut pangecualian tartamtu. Bagean iki mung ditrapake kanggo warga California sing ditrapake CCPA ("Penduduk California" utawa "Sampeyan") lan ora ditrapake kanggo Informasi Pribadi, kaya sing ditegesake ing CCPA ("PI"), sing dikecualian saka CCPA. Kabeh tembung sing nganggo huruf kapital ing bagean iki mung nduweni definisi sing diwenehake ing CCPA kajaba dicathet.

Pendhudhuk California duwe hak kanggo:

Nyuwun pambocoran babagan pengumpulan data lan praktik penjualan sing ana gandhengane karo sampeyan, kalebu kategori PI sing wis diklumpukake, sumber PI kasebut, panggunaan PI kasebut lan, yen dibeberke utawa didol menyang pihak katelu, kategori PI dibeberke utawa didol menyang pihak katelu lan kategori pihak katelu sing PI kasebut dibeberke utawa didol; Nyuwun salinan PI tartamtu sing diklumpukake babagan sampeyan sajrone 12 sasi sadurunge panjaluk sampeyan digawe miturut paragraf sadurunge; Wis PI kasebut dibusak (karo pengecualian);Nyuwun supaya PI sampeyan ora Didol menyang pihak katelu, yen ana (Hak Metu); lan Aja didiskriminasi amarga sampeyan nggunakake hak kasebut.

Hak-hak kasebut luwih ditanggulangi kaya ing ngisor iki:

Hak Milih. Kita ora ngedol PI. Yen kita melu kegiatan sing ditemtokake minangka Penjualan PI sampeyan, sampeyan duwe hak ngarahake supaya ora Adol PI sampeyan. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim email menyang remarkablecenter@remarkablecenter.com

Hak Panjaluk lan Hak Ngerti. Sampeyan duwe hak kanggo ngerti lan apa PI sing wis diklumpukake babagan sampeyan sajrone 12 wulan kepungkur, lan hak njaluk PI kasebut, kalebu:

Kategori PI sing wis diklumpukake babagan sampeyan;Kategori sumber saka ngendi PI dikumpulake;Tujuan Bisnis utawa Tujuan Komersial kanggo Koleksi PI sampeyan;Kategori pihak katelu sing wis dituduhake PI sampeyan; lan PI spesifik sing wis diklumpukake babagan sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake Hak Panjaluk ora luwih saka kaping pindho saben taun.

Kita khusus ngumpulake ing ngisor iki salah siji saka sampeyan langsung utawa liwat nggunakake piranti lunak utawa database pihak katelu: jeneng; alamat email, nomer telpon, alamat IP, piranti lan informasi teknis lan pengenal sing gegandhengan; lan ing cilik saka tuku, alamat lan informasi pembayaran.

Ing ngisor iki nuduhake kategori PI sing diklumpukake, sumber PI, lan tujuan Nglumpukake PI.

  1. Pengenal (kayata informasi kontak, ID pemerintah, cookie, lsp.)

A, B, C

  1. Informasi sing dilindhungi saka pelanggaran keamanan (kayata jeneng lan akun finansial, SIM, nomer jaminan sosial, jeneng pangguna lan sandhi, informasi kesehatan/medis)

[Ora diklumpukake]

  1. Informasi klasifikasi sing dilindhungi (kayata ras, jender, etnis, lsp.)

[Ora diklumpukake]

  1. Informasi komersial

[Ora diklumpukake]

  1. Internet / aktivitas elektronik

B, C

  1. Geolocation

[Ora diklumpukake]

  1. Data audio/video

[Ora diklumpukake]

  1. Informasi profesional utawa Employment related

[Ora diklumpukake]

  1. Informasi pendhidhikan

[Ora diklumpukake]

  1. Biometrik

[Ora diklumpukake]

  1. Inferensi saka ndhuwur

A, B, C

Kunci Sumber:

Source:

  1. Individu ngirim informasi
  2. Pihak katelu saka sapa bisnis nampa informasi kasebut
  3. Ngamati aktivitas lan ngrekam informasi (yaiku, liwat cookie)

Kita ngumpulake Informasi Pribadi kanggo siji utawa luwih saka tujuan komersial lan bisnis ing ngisor iki:

Nyedhiyakake produk lan layanan kita; Audit sing ana gandhengane karo interaksi saiki karo konsumen lan transaksi bebarengan, kalebu, nanging ora diwatesi, ngitung tayangan iklan menyang pengunjung unik, verifikasi posisi lan kualitas tayangan iklan, lan audit selaras karo hukum lan liyane. standar; Ndeteksi kedadean keamanan, nglindhungi saka tumindak ala, ngapusi, fraudulent, utawa ilegal, lan prosecuting sing tanggung jawab kanggo kegiatan sing; Nindakake layanan atas jenenge bisnis, kalebu ngramut utawa nglayani akun, nyediakake layanan pelanggan, proses utawa nepaki pesenan lan transaksi , verifikasi informasi pelanggan, pangolahan pembayaran, nyediakake pendanaan, nyedhiyakake layanan iklan utawa marketing, nyedhiyakake layanan analitik, utawa nyedhiyakake layanan sing padha kanggo bisnis; Debugging kanggo ngenali lan ndandani kesalahan sing ngrusak fungsi sing wis ana; kasedhiya informasi pribadhi ora di ditutup menyang pihak katelu liyane lan ora digunakake kanggo nggawe profil babagan konsumen utawa ngowahi pengalaman konsumen individu ing njaba interaksi saiki, kalebu, nanging ora diwatesi, kustomisasi kontekstual iklan sing ditampilake minangka bagean saka interaksi sing padha; riset kanggo pangembangan teknologi lan demonstrasi; lan Nindakake aktivitas kanggo verifikasi utawa njaga kualitas utawa safety saka layanan utawa piranti sing diduweni, diprodhuksi, diprodhuksi kanggo, utawa dikontrol dening perusahaan, lan kanggo nambah, nganyarke, utawa nambah layanan utawa piranti sing diduweni, diprodhuksi, diprodhuksi. kanggo, utawa kontrol dening bisnis.

Kanthi langganan pawfectbarn kabar teks, sampeyan setuju kanggo nampa pesen teks marketing otomatis saka kita bab produk lan layanan ing nomer telpon sing kasedhiya nalika sampeyan langganan, lan sing pesen bisa dikirim liwat sistem telpon otomatis telpon utawa teknologi liyane. Frekuensi pesen bola-bali. Idin dudu syarat tuku. Tarif pesen lan data bisa uga ditrapake. Bales STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE utawa QUIT kanggo milih metu lan HELP kanggo dhukungan pelanggan. Sampeyan bisa uga nampa pesen teks tambahan sing ngonfirmasi keputusan sampeyan milih metu. Sampeyan ngerti lan setuju yen nyoba milih metu kanthi cara apa wae kajaba mung ngirim pesen pesen ing ndhuwur dudu cara sing cukup kanggo milih.

Yen kita ngumpulake PI tambahan kanggo maksud apa wae, kita bakal menehi kabar babagan tujuan kasebut nalika ngumpulake PI kanggo tujuan kasebut.

Yen kita mbukak PI kanggo tujuan bisnis, kita mlebu kontrak sing njlèntrèhaké tujuan lan mbutuhake panampa kanggo njaga rahasia PI kasebut lan ora digunakake kanggo maksud apa wae kajaba nindakake kontrak kasebut. Kita nuduhake PI karo kategori pihak katelu ing ngisor iki: pemroses pembayaran lan vendor kiriman, konsultan bisnis, lan panyedhiya layanan liyane. Kita ora ngedol PI.

Hak Mbusak. Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita mbusak PI sing wis Diklumpukake saka sampeyan (lan ngarahake panyedhiya layanan supaya padha). Nanging, ana sawetara pangecualian sing kalebu, nanging ora diwatesi, nalika PI perlu kanggo kita utawa pihak Katelu kanggo nindakake samubarang ing ngisor iki:

Rampungake transaksi sampeyan; Nyedhiyakake barang utawa layanan; Nindakake kontrak antarane kita lan sampeyan; Nglindhungi keamanan lan nuntut wong sing tanggung jawab kanggo nerak; Ndandani sistem kita yen ana bug; Nglindhungi hak bebas wicara sampeyan utawa pangguna liyane ;Nuruti Undhang-undhang Privasi Komunikasi Elektronik California; Melu ing riset ilmiah, historis, utawa statistik sing ditinjau umum utawa peer-review kanggo kepentingan umum sing manut kabeh hukum etika lan privasi liyane sing ditrapake; Ndadekake kewajiban hukum; utawa Gunakake informasi internal lan sah liyane sing cocog karo konteks sing diwenehake.

Hak Liyane. Sampeyan bisa njaluk informasi tartamtu babagan pambocoran PI menyang pihak katelu kanggo tujuan marketing langsung dhewe sajrone taun tanggalan sadurunge. Panjaluk iki gratis lan bisa ditindakake setaun sepisan. Sampeyan uga duwe hak kanggo ora didiskriminasi amarga nggunakake hak apa wae sing kasebut ing ndhuwur.

Yen sampeyan Penduduk California, California Civil Code Section 1798.83 ngidini sampeyan njaluk informasi babagan pambocoran PI menyang pihak katelu kanggo tujuan marketing langsung pihak katelu. Kanggo nggawe panjaluk kasebut, kirim email menyang remarkablecenter@remarkablecenter.com. Miturut California Civil Code Section 1798.83(c)(2), kita ora nuduhake PI karo nggunakake marketing langsung pihak katelu tanpa idin.

Ngleksanani Hak Privasi California Panjenengan. Kanggo njaluk akses menyang utawa mbusak PI, utawa nggunakake hak data liyane miturut hukum California, hubungi kita nggunakake salah siji saka cara ing ngisor iki:

Email: Sampeyan bisa ngirim email menyang remarkablecenter@remarkablecenter.com kanggo nggunakake hak California sampeyan. Mangga lebokake jeneng lengkap, alamat email, lan informasi identifikasi liyane supaya kita bisa verifikasi identitas sampeyan, uga sebabe sampeyan nulis, supaya bisa ngolah panjaluk sampeyan kanthi bener. Kita mung bisa ngatasi panjaluk sampeyan yen sampeyan menehi informasi sing dibutuhake kanggo verifikasi identitas sampeyan.

Sadurunge njupuk tindakan kanggo panjaluk apa wae sing nggunakake hak CCPA, kita kudu verifikasi identitas sampeyan kanthi wajar. Yen kita nyoba, nanging ora bisa nindakake, kita ora bakal duwe kewajiban kanggo sampeyan miturut CCPA. Kita bakal ngubungi sampeyan kanthi cara komunikasi sing sampeyan hubungi, lan ngandhani yen ora bisa verifikasi identitas sampeyan.

Sembarang interaksi sakteruse karo Situs sawise panjalukan kanggo mbusak, utawa mbusak, PI bakal mbutuhake panjalukan anyar kanggo tumindak ing data sampeyan.

Wektu Respon lan Format. Kita ngarahake nanggapi panjaluk konsumen kanggo ngakses utawa mbusak sajrone 45 dina sawise nampa panjaluk kasebut. Yen mbutuhake wektu luwih akeh, kita bakal ngandhani alesan lan wektu ekstensi kanthi nulis.

Umur Idin lan Undhang-undhang Perlindungan Privasi Online Anak

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan makili sing paling umur mayoritas ing yurisdiksi. Nalika nerangake koleksi informasi pribadhi saka bocah-bocah ing umur 13 taun, Undhang-undhang Perlindungan Privasi Online Anak (COPPA) ngontrol wong tuwa. Komisi Perdagangan Federal, lembaga perlindungan konsumen Amerika Serikat, ngetrapake Aturan COPPA, sing nerangake apa sing kudu ditindakake operator situs web lan layanan online kanggo nglindhungi privasi lan keamanan bocah-bocah kanthi online.

Yen sampeyan minangka wong tuwa utawa wali sing ngerti yen anake wis menehi Informasi Pribadi tanpa idin, sampeyan kudu ngubungi kita liwat rincian kontak sing kapacak ing ngisor iki supaya kita bisa mbusak informasi pribadhi sing dipikolehi bocah kasebut. Yen kita ngerti yen bocah ing umur 13 wis nyedhiyakake Informasi Pribadi, kita bakal mbusak informasi kasebut saka file kita.

Kita ora sengaja pasar kanggo bocah-bocah ing umur 13 taun.

Bisa SPAM Act

Undhang-undhang CAN-SPAM minangka hukum sing nemtokake aturan kanggo email komersial, netepake syarat kanggo pesen komersial, menehi hak panampa supaya email ora dikirim menyang wong-wong mau, lan nemtokake paukuman kanggo nglanggar.

We ngumpulake alamat email supaya: 

- Kirimi informasi, nanggapi pitakon, lan / utawa panjaluk utawa pitakon liyane

- Proses pesenan lan ngirim informasi lan nganyari babagan pesenan.

- Kirimi sampeyan informasi tambahan sing ana gandhengane karo produk lan/utawa layanan sampeyan.

- Pasar menyang mailing list utawa terus ngirim email menyang klien sawise transaksi asli wis kedadeyan.

Kita setuju ing ngisor iki: 

- Aja nggunakake subyek palsu utawa mblusukake utawa alamat email.

- Ngenali pesen kasebut minangka pariwara kanthi cara sing cukup.

- Kalebu alamat fisik bisnis utawa markas situs kita.

- Monitor layanan marketing email pihak katelu kanggo kepatuhan, yen digunakake.

- Panjaluk opt-out/unsubscribe kanthi cepet.

- Ngidini pangguna kanggo mbatalake kanthi nggunakake link ing sisih ngisor saben email.

Yen sawayah-wayah sampeyan pengin unsubscribe saka nampa email ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ngirim email ing remarkablecenter@remarkablecenter.com utawa tindakake pandhuan ing ngisor saben email lan kita bakal langsung mbusak sampeyan saka mailing list. 

Owahan kanggo Kebijakan Privasi iki

Kita duwe hak kanggo ngowahi kabijakan privasi iki sawayah-wayah, mula dideleng kanthi asring. Owah-owahan lan klarifikasi bakal langsung ditrapake nalika dikirim ing situs web. Yen kita nggawe owah-owahan materi kanggo kabijakan iki, kita bakal menehi kabar ing kene yen wis dianyari, supaya sampeyan ngerti informasi apa sing diklumpukake, carane nggunakake, lan ing kahanan apa, yen ana, kita nggunakake lan / utawa mbukak. iku. Panggunaan Situs sing terus-terusan sawise diwenehi kabar, utawa ngerti, kasempatan ing kabijakan iki, minangka penegasan yen sampeyan wis maca lan mangertos kabijakan iki, setuju, lan setuju kanggo kaiket.

 

QUESTIONS AND INFORMATION CONTACT

 

Yen sampeyan pengin: ngakses, mbenerake, mbenake utawa mbusak informasi pribadhi sing ana babagan sampeyan, ndhaptar complaint, utawa mung pengin informasi luwih lengkap hubungi kita ing remarkablecenter@remarkablecenter.com utawa liwat mail ing: PO BOX 934848 MARGATE FLORIDA 33093