Keset anyaman meja (ø 20 cm)

Table Mat wicker (ø 20 cm)
Table Mat wicker (ø 20 cm)

Keset anyaman meja (ø 20 cm)

Reguler regane $ 203.63
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

A table mat gayane bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan yen sampeyan pengin supaya Furnitur lan house ayu, lan mesthi yen sampeyan pengin seneng meal gedhe. Keset meja iki digawe saka anyaman, menehi tampilan alami lan apik. Kanthi diameter Ø 20 cm sampeyan bisa nyelehake ing meja makan kanggo nglindhungi lan gampang kanggo ngresiki.
Yen sampeyan seneng ngurus kabeh rincian ing omah lan duwe produk paling anyar sing bakal nggawe urip luwih gampang, tuku Keset anyaman meja (ø 20 cm) ing rega paling apik.

  • Bahan: wicker
  • Kira-kira diameteripun: Ø 20 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Furniture
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Keset anyaman meja (ø 20 cm)
$ 203.63
Anyar viewed