Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko

Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning

Reguler regane $ 889.55
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Ora perlu nyiksa awak dhewe ing kantor yen sampeyan duwe kursi iki kanggo mbantu sampeyan liwat dina. Gawe kantor sampeyan dadi gaya lan modern kanthi kursi iki. Gaya kontemporer kanthi desain sing prasaja lan apik, kursi iki mesthi bakal nggawe statement ing kantor apa wae. Desain modern lan apik banget cocog kanggo macem-macem setelan kantor. Kursi iki entheng lan gampang dipindhah supaya bisa digunakake tanpa masalah.
Bali menyang kantor ora lali bab siji! tuku Kursi Kantor Socovos bali Piqueras y Crespo BALI100 Kuning lan dadi iri marang kanca-kancamu!

  • Werna: Kuning
  • Karakteristik: dhuwur sing bisa diganti
  • Sertifikat: Tanpa sertifikat
  • Kira-kira. bobot: 6 Kg
  • Bahan Roda: Nylon
  • Rampung: Kain
  • Jam panggunaan: 4-6 jam
  • Sandaran mburi: Busa/PVC
  • Piston: Gas
  • Dasar Kursi: Chrome Ø 60 cm
  • Dhuwur kursi maksimal: 59 cm
  • Dhuwur kursi minimal: 53 cm
  • Jembaré total: 60 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Furniture
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Keset anyaman meja (ø 20 cm)
$ 203.63
Anyar viewed