Sandaran Bantal Kursi Terpadu

Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko

Sandaran Bantal Kursi Terpadu

Werna
Size
Reguler regane $ 210.95
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Adhedhasar review 29
97%
(28)
3%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
W
Waylon Goyette

Teka ing 3 minggu, seneng banget lan kaya deskripsi.

M
Morris Halvorson

Très moelleux très beau fauteuil de belle qualité. Par contre ce qui est bête c quand vous le posez sur le sol et bien il se replie sur lui même. Sinon sur une chaise cela est suer agréable and bien installé. Livraison assez rapide.

G
Gregg Beer

Apik banget lan mewah, katon apik banget.

T
Thaddeus Macejkovic

Sedentary Backrest Integrated Kursi Bantal Kursi Bantal Kursi

M
Milford Gerlach

Sedentary Backrest Integrated Kursi Bantal Kursi Bantal Kursi

Product Description

Nalika sampeyan duwe dina hard ing karya utawa sekolah, iku apik kanggo bisa ngendhokke , nanging bab pungkasan sampeyan pengin nindakake iku dumunung ing kursi sing ora menehi dhukungan sing perlu. Bantal lumbar unik iki dirancang kanggo mbantu nyuda rasa nyeri lan rasa ora nyaman ing punggung ngisor. Digawe saka bahan berkualitas tinggi, bantal iki nyaman lan ndhukung, saengga sampeyan bisa santai nganti pirang-pirang jam, tanpa krasa lara utawa kaku. Apa wae sing sampeyan lakoni, bantal iki bakal njamin sampeyan nggunakake kanthi nyaman.

Yen sandaran kursi utawa kursi mobil ora menehi dhukungan lumbar sing tepat, sampeyan bisa uga ora kepenak, slouching, slumping utawa malah nyeri punggung. Iki amarga punggung sampeyan ora duwe dhukungan sing dibutuhake.

Wuku:

  • Ngaso suwe kanggo ngilangi stres
  • Rebound cepet, perawatan pribadi
  • Gunakake ing endi wae

 

Keterangan:
Material: plush

Isi Paket:
1x bantal kursi

 

Panjaluk dhuwur: nyana 1-3 minggu kanggo barang teka (aman). Watesan 10 saben wong.

JAMINAN TOKO

Dhuwit bali 30 dina yen sampeyan ora seneng utawa duwe pikiran liyane  

Pangiriman gratis sajrone 30 dina

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Furniture
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Keset anyaman meja (ø 20 cm)
$ 203.63
Anyar viewed