Ames 3-Piece Industrial Chic Dekorasi beting

Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf
Ames 3-Piece Industrial Chic Decorative Shelf

Ames 3-Piece Industrial Chic Dekorasi beting

Werna
Reguler regane $ 186.50
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

Rak-rak pipa sing dipasang ing tembok lan tembok cilik iki dirancang khusus kanggo papan cilik sing butuh dekorasi. Setel telung rak pipa 8-inci kita duwe dimensi sakabèhé sing cocog kanggo nggunakake karya seni pangilon jedhing ing ndhuwur sofa utawa kanggo nampilake kutipan sing migunani ing tembok pawon. Sampurna kanggo nampilake dekorasi foto kulawarga menyan lilin lan liya-liyane! Flanges ngemot rong sekrup tampilan lan rong sekrup pemasangan kayu nyata kanggo gampang dipasang.
Rak pipa sing dipasang ing tembok hiasan sing serbaguna lan cilik iki dirancang khusus kanggo ruang interior cilik. Bundel kita saka telung rak pipa sing dipasang ing tembok 8-inci duwe dimensi sakabèhé sing cocog kanggo nggunakake karya seni pangilon jedhing ing ndhuwur sofa utawa kanggo nampilake kutipan sing migunani ing tembok pawon. Tampilake lilin menyan sampeyan dekorasi foto kulawarga lan liya-liyane! Flanges ngemot loro ngawut-awut tampilan lan loro nyata kanggo nyilikake wektu soyo tambah. Bentenipun enem bolongan total ing tembok ayat rolas. Yen stabilitas ekstra dibutuhake, ngawut-awut tampilan bisa dicopot banjur dicopot menyang tembok. Digawe saka pipa aluminium pesawat sing bisa didaur ulang lan kayu Paulownia (spesies kayu rasio paling entheng nganti paling kuat ing donya). Pilih saka telung opsi rampung lan ngidini potongan-potongan sing dituju kanggo pas karo ruang sampeyan. Saben rak hiasan entheng lan gampang dipasang ing tembok nambah pesona omah pertanian industri ing ruangan apa wae. Kanthi VOC sing sithik, kayu sing bisa didaur ulang, kayu sing bisa didaur ulang lan 100% kemasan sing bisa didaur ulang, omah lan planet sampeyan mesthi bakal nggawe eseman sing sehat!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
Kanggo saben rak pipa hiasan Ames sampeyan tuku Furniture Pipeline janji bakal nandur wit pitu kanggo sampeyan ing wilayah kayata Madagaskar Haiti lan Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Ukuran: 7 "H x 8" W x 8" D
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Vintage
Majelis Reuired: Minimal
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 30 menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:3
Kapasitas Bobot Rak: 10 LB
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Bed + Bath
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan
$ 180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$ 60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll
$ 180.95
sale
Rak Dekoratif Ames Industrial Chic
saka $ 87.50 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 80.49
Anyar viewed