100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan

100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko

100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan

Werna
Reguler regane $ 180.95
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Adhedhasar review 54
94%
(51)
6%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
Kelli Jaskolski

Cool!

K
Keshawn Conn

Matur nuwun kanthi sanget kanggo penjual, dikirim kanthi cepet, ditampa kanthi cepet! Aku nyaranake! kodhok, pesona! Kabeh cocog karo sing diklaim! Seneng banget.

H
Hudson Littel

becik. thaks

A
Alessandro Bergstrom

Bab sing apik banget! Sedhela. Iku teka cukup cepet. Rekomendasi!

C
Cicero Koelpin

matur nuwun! Barang diterima... Pengiriman kurang sewulan... Packaging worth it... Produk datang utuh dan dalam kondisi sangat baik... Kabeh seneng...

Product Description

Tambahan sing sampurna kanggo omah utawa bisnis apa wae, dupa kodhok kuna sing nggumunake iki mesthi bakal nggawa rejeki lan kamakmuran ing papan apa wae. Aksesori mistis iki nggabungake kaendahan naga Cina kuno kanthi kekuwatan kodhok dhuwit. Potongan sing apik iki mesthi bakal nggawa kasugihan lan kamakmuran ing omah apa wae. Tongkat dupa kodhok kuna iki sampurna kanggo setelan apa wae sing nggoleki pesona Feng Shui kanggo nggawa rejeki lan kamakmuran. Naga Cina kuna minangka simbol kasugihan, kekuwatan, lan keberuntungan. Kodhok kuna diarani minangka lambang kabar apik, kasugihan, lan kamakmuran. Kodhok kuno minangka pesona Feng Shui sing paling populer kanggo kasugihan.

Kodhok nggambarake pesona Feng Shui sing populer kanggo kamakmuran. Makhluk mitos iki diarani katon nalika rembulan purnama, cedhak omah utawa bisnis sing bakal entuk kabar apik.

 

Umume wektu, sifat kabar apik iki dimangerteni ana hubungane karo kasugihan. Miturut kapercayan Feng Shui, Frog mbantu narik lan nglindhungi kasugihan, lan njaga nasib ala. Amarga iku simbol aliran dhuwit, Feng Shui lore nandheske yen patung kodhok dhuwit karo duwit receh ing tutuk ngirim ora dipanggonke madhep lawang utama metu.

 

Uga ora kudu disimpen ing, utawa cedhak jedhing.

Spesifikasi: sekitar 5cm dhuwur lan 5cm lebar

Bahan: kuningan padat
Bobot: babagan 69g

Panjaluk dhuwur: nyana 1-3 minggu kanggo barang teka (aman). Watesan 10 saben wong.

JAMINAN TOKO

Dhuwit bali 30 dina yen sampeyan ora seneng utawa duwe pikiran liyane  

Pangiriman gratis sajrone 30 dina

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Bed + Bath
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan
$ 180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$ 60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll
$ 180.95
sale
Rak Dekoratif Ames Industrial Chic
saka $ 87.50 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 80.49
Anyar viewed