Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan

Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko

Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan

Reguler regane $ 60.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

Loofah iku biodegradable, vegan, bebas kekejeman, alami lan bisa dicuci nganggo mesin. Yen sampeyan durung nggunakake loofah sadurunge nyiapake dhewe kanggo pengalaman anyar, kulit bakal matur nuwun. Loofah minangka siji-sijine exfoliant alami sing ora sintetik utawa kimia. Duwe loofah ing padusan minangka cara sing paling apik kanggo mesthekake yen sampeyan ngresiki kanthi bener, mbusak kabeh sel kulit mati kanggo njaga kulit sehat lan mencorong. loofah iki ukuran sampurna kanggo padusan, cukup cilik kanggo njupuk karo sampeyan ing Go.
Kabeh serat loofah alami digunakake minangka exfoliant sel kulit mati sing efektif kanggo njaga kulit sehat lan cerah. Sederek timun, luffa cylindrica minangka sayuran, dudu spons segara kaya sing dipikirake wong akeh! Loofah iku biodegradable, vegan, bebas kekejeman, alami lan bisa dicuci nganggo mesin. Yen sampeyan durung nggunakake loofah sadurunge nyiapake dhewe kanggo pengalaman anyar, kulit bakal matur nuwun. Loofahs nyedhiyakake exfoliation lan pijet kulit sing entheng nalika adus. Iku apik banget kanggo nggunakake kanggo kulit garing lan bintik atos! Sawise saben nggunakake, mbilas lan gantung nganti garing. Loofahs nggawe tambahan banget kanggo bakul hadiah bath lan awak. Saben loofah ukuran kira-kira 4"L x 2"W ukuran rada beda-beda. Aja lali njupuk bar favorit saka Yellow Shadow kanggo digunakake karo loofah anyar Apa sampeyan licik? Loofah nggawe bahan sing apik banget kanggo kabeh proyek kerajinan TIP SABUN: Simpen sabun ing papan sing garing lan adhem. Sabun buatan tangan bakal tahan suwe yen tetep garing ing antarane panggunaan. Gunakake sabun sabun sing ngidini sabun ngiris lan garing sadurunge digunakake sabanjure. Kita nawakake piring sabun lan ngirit sabun ing kene: NGGOLEK LAIN saka TOKO? Perlu informasi luwih lengkap? DeShawn Marie Shop Ngarep: Babagan: Ulasan: Warta Toko: Kabijakan: PRODUK KAMI: Sabun: Shampoo/Cukur: Bom Mandi: Sabun Pet: PENGEN luwih saka BAR? Sabun 6 paket: Set Bar Lengkap: Set Sampel: KOLEKSI AKSESORIS MANDIAN IKI KOLEKSI AKSESORI ANJENG: BUTUH HADIAH? Duwe acara khusus teka munggah? Hadiah: Kartu Hadiah / Tag: Nikmat: Apa sampeyan ngerti sampeyan bisa ngirim sabun buatan tangan gourmet menyang lawang saben wulan? Langganan Sabun Bulanan: SALE ITEM! Item Sale: TOKO LOAF SABUN KAMI: Yellow Shadow Studio wis bisnis luwih saka 21 taun. Madeg ing taun 1996, kita minangka perusahaan sabun gawenan tangan sing nawakake luwih saka 50 sabun gawenan tangan vegan, hadiah, bom bath, nikmat lan liya-liyane. Kita nawakake proses kadhemen, gliserin, proses panas lan metode combo sabun bar. Sabun bar digawe saka bahan mentah, minyak esensial lan wangi sing paling apik sing asale saka akeh perusahaan pasokan sabun ing AS lan ing saindenging jagad. Kita mung nggoleki sing paling apik lan sing paling apik! Matur nuwun, kita seneng apa sing kita lakoni lan ngormati dhukungan sampeyan! Owner/Creator DeShawn Marie ALWAYS VEGAN ◘ CRUELTY-FREE ◘ PHTHALATE FREE ◘ HANDMADE handmade sabun, bath bomb, oleh-oleh, souvenir pernikahan, souvenir mandi

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Bed + Bath
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan
$ 180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$ 60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll
$ 180.95
sale
Rak Dekoratif Ames Industrial Chic
saka $ 87.50 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 80.49
Anyar viewed