Rak Dekoratif Ames Industrial Chic

Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf
Ames Industrial Chic Decorative Shelf

Rak Dekoratif Ames Industrial Chic

Werna
Reguler regane $ 167.99 Harga jual $ 87.50 Simpen $ 80.49
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

The Ames decorative wall mounted single pipe shelf is designed with small spaces in mind or those looking to maximize their living and office space. This decorative shelf is perfect for displaying your favorite photos plants and more! It can also be used in your kitchen for some extra wall storage and decor or in your bathroom to add some farmhouse ambiance! The flanges conveniently contain two display screws and two real wood mi shelves. This decorative shelf is made of durable corrugated steel pipe and comes in a range of colors and designs to match your home decor. This shelf can be installed in just a few minutes with a single screw and can be easily removed when not needed.
The Ames decorative wall mounted single pipe shelf is designed with small spaces in mind or those looking to maximize their living and office space. This decorative shelf is perfect for displaying your favorite photos scented candles incense plants and more! It can be used in your kitchen for some extra wall storage and decor or in your bathroom to add some farmhouse ambiance! The flanges conveniently contain two display screws and two real to minimize mounting time. The difference is two total holes in the wall verses four. If extra stability is needed the display screws can be removed and then screwed fully into the wall. Crafted from recyclable aircraft aluminum pipes and sustainable reclaimed/aged finished solid Paulownia (lightest to strongest ratio wood species in the world) wood. Select from three finish options and allow this purposeful piece to fit your space. With a low VOC finish recyclable metals sustainable wood and 100% recyclable packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile in approval!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
Kanggo saben rak pipa hiasan Ames sampeyan tuku Furniture Pipeline janji bakal nandur wit pitu kanggo sampeyan ing wilayah kayata Madagaskar Haiti lan Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Ukuran: 7 "H x 8" W x 8" D
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Chic
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 15 menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:1
Kapasitas Bobot Rak: 10 LB
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Bed + Bath
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan
$ 180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$ 60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll
$ 180.95
sale
Rak Dekoratif Ames Industrial Chic
saka $ 87.50 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 80.49
Anyar viewed