Organizer Aksesoris Kamar Mandi

Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko

Organizer Aksesoris Kamar Mandi

Werna
Size
Reguler regane $ 179.95
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Adhedhasar review 96
99%
(95)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Samantha Feeney

Wareg banget karo kualitas barang! Ayo cepet! Kabeh cocog karo gambar lan deskripsi. Organizer sing trep lan jembar

K
Keara Ritchie

Pangiriman cepet banget. Katon apik lan tetep ing tembok. Ana sawetara kangelan karo dipakani odhol, nanging figured metu. (Aku ora yakin sing tabung biasanipun saka tempel karo Utas bakal nindakake) thanks.

G
Greta Streich

Kabeh iku apik, tempel kadhangkala tiba liwat sikat. Mbok menawa ana kangelan ngresiki rak. Nanging sakabèhé apik banget

K
Kaleigh Weber

Dibenerake kanthi sengaja. Ukuran cocog. Kacamata ing magnet. 6 sikat pas, gampang digantung. Ana akeh sing kedadeyan. Katsestvo cocog karo tag rega, plastik kasebut kandhel, kuwat. Dispenser kanggo tempel dianggo, sanajan ora kabeh tabung cocok. Dikirim ing dalan ing 5 dina.

J
Juana Parisian

Produk sing apik banget, tape adesif kanggo nempel ing tembok efektif banget. Ngirit papan ing washbasin lan akeh barang sing ditemokake ing wadhah obyek cilik iki. Kanggo kita versi triple kanthi dawane 30cm sing cocog karo kothak cilik sing sampurna.

 

✔ Instalasi tanpa karusakan- Kanthi Adhesion Banget Sturdy sing nduweni kapasitas bobot sing kuwat.

Desain inovatif, desain ayu lan ramping. Wujud sakabèhé responsif kanthi fisik sing apik. Kajaba iku, organizer jedhing iki uga bakal nambah unsur hiasan ing jedhing.

Substansi, materi sing kuat lan berkualitas kanggo nyedhiyakake pengalaman sing aman lan dipercaya. Kajaba iku, nduweni kemampuan kanggo nanggung macem-macem faktor iklim supaya bisa tahan lan kuwat.

 Bukti Banyu, karakteristik banyu-bukti kanggo nyedhiyani sampeyan pengalaman aman. Kajaba iku, uga bukti moisturizer kanthi sifat non-reaktif kanggo nglindhungi aksesoris saka reaksi kimia.

Versatile, organizer jedhing iki nerangake karo bagean beda kanggo iku beda. Kajaba iku, ana laci sing kapisah, papan kanggo sikat untu, lan sing paling penting, uga duwe rak kanggo nyelehake koleksi kosmetik sampeyan ing sak panggonan kanthi aman.


 

Isi Paket:

1 * wadhah sikat untu
1 * stiker instalasi
2/3/4 * cangkir 

JAMINAN TOKO

Dhuwit bali 30 dina yen sampeyan ora seneng utawa duwe pikiran liyane  

Pangiriman gratis sajrone 30 dina


Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Bed + Bath
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan
$ 180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$ 60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll
$ 180.95
sale
Rak Dekoratif Ames Industrial Chic
saka $ 87.50 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 80.49
Anyar viewed