0.7 mm kekandelan Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat

0.7 mm thickness Easy to Clean and Store Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat - HomelyDeko
0.7 mm thickness Easy to Clean and Store Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat - HomelyDeko
0.7 mm thickness Easy to Clean and Store Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat - HomelyDeko
0.7 mm thickness Easy to Clean and Store Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat - HomelyDeko
0.7 mm thickness Easy to Clean and Store Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat - HomelyDeko
0.7 mm thickness Easy to Clean and Store Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat - HomelyDeko

0.7 mm kekandelan Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat

Werna
Reguler regane $ 180.95
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Adhedhasar review 18
100%
(18)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rachel Stroman

0.7 mm kekandelan Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat

S
Stanton Bechtelar

0.7 mm kekandelan Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat

K
Kari Schuppe

0.7 mm kekandelan Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat

R
Reanna Waelchi

Apik banget, pangiriman cepet!

J
Jarrod Mohr

0.7 mm kekandelan Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat

Product Description

Available in a variety of colors and sizes, these non-slip baking mats will help you clean and store your delicate baking items for years to come. Made from easy to clean and store silicone, this baking mat is perfect for use with any of your baking needs. With a non-stick surface, this baking mat ensures your baked goods slide out easily and clean up is a breeze. Choose from a variety of colors and sizes to suit any of your baking needs. These mats are used to store and clean your baking items and make your baking life as easy as possible.

Produk Deskripsi
0.7 mm kekandelan Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen Non-slip Bakeware Mats Macaron Baking Mat
Rincian Gambar
Keterangan
Rekomendasi Produk
 
sertifikasi
pameran
Pengepakan & Pengiriman
FAQ
1. Apa kauntungan kita kanggo miwiti bisnis karo sampeyan?
(1) Pangiriman cepet. We duwe enem mesin nutupi amba lan sawetara mesin cilik liyane. Wektu pangiriman kira-kira 5-15 dina.
(2) Rega cukup. Mesin kita diimpor, sing bisa nambah efisiensi kerja, saengga bisa menehi sampeyan kualitas sing apik
rega sing kompetitif.
(3) Pilihan macem-macem. Produk kita dipérang dadi seri ekonomi lan seri premium. Kita bisa ngrampungake macem-macem syarat
kanggo sampeyan lan nggawa keuntungan sing paling apik kanggo saben liyane.

2. Apa sampeyan duwe stok materi sing apik kanggo ngirim cepet?
Kita duwe stok bahan sing apik kanggo pangiriman cepet. Saben-saben kita ngasilake jumlah gedhe, kita bakal ngasilake luwih saka sing spesifik
quantity. For these products, we can sell to our small distributors for the quick order.

3. Carane jembar produksi standar ing kain fiberglass PTFE?
Jembar standar yaiku 1250mm. Jembar maksimal yaiku 3850mm. Jembar minimal yaiku 1000mm. Kita uga bisa nyedhiyakake barang sing disesuaikan yen
dibutuhake.


3. Apa sertifikat sampeyan duwe?
We have certificates of LFGB, ROHS, REACH,SVHS

4. Apa sampeyan duwe departemen QC tartamtu?
Mesthi kita duwe departemen QC tartamtu.Perusahaan kita ngetrapake sistem kontrol kualitas lan sistem layanan sing ketat.

5. Apa bab babar pisan?
We are cukup manteb ing ati ing products.We duwe departemen kontrol kualitas khusus sing bakal 100% mriksa saben barang sadurunge
kiriman, lan kita bisa njamin yen kabeh barang sing dikirim metu ing kondisi apik. Nalika pelanggan nampa barang ing 15
dina, yen, sayangé, ana sing rusak, matur marang kita lan nuduhake bukti rinci supaya kita bisa mriksa lan menehi tartamtu.
panggantos ing urutan sabanjuré.
 
 

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe Putih (42 x 42 x 42 cm)
$ 1,787.95
Talenan gaya polypropylene (23 x 1,2 x 37 cm)
$ 629.95
Set Mug Porselen Logam (4 Buah)
$ 674.95
Mangkuk Porselen Putih Enak
saka $ 205.34
Piring datar The Reserve Circular (25 x 2,7 cm)
$ 204.32
Set saka 6 kothak nedha awan Skala Eh
$ 209.78
Anyar viewed