0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Digital Coklat Bentuk Kue Cetakan Seni Font Digital Dekorasi Membuat Kerajinan Bakewar Alat

0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Digital Chocolate Shape Cake Mold Art Font Digital Decoration Making Crafts Bakewar Tool - HomelyDeko
0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Digital Chocolate Shape Cake Mold Art Font Digital Decoration Making Crafts Bakewar Tool - HomelyDeko
0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Digital Chocolate Shape Cake Mold Art Font Digital Decoration Making Crafts Bakewar Tool - HomelyDeko
0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Digital Chocolate Shape Cake Mold Art Font Digital Decoration Making Crafts Bakewar Tool - HomelyDeko
0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Digital Chocolate Shape Cake Mold Art Font Digital Decoration Making Crafts Bakewar Tool - HomelyDeko
0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Digital Chocolate Shape Cake Mold Art Font Digital Decoration Making Crafts Bakewar Tool - HomelyDeko

0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Digital Coklat Bentuk Kue Cetakan Seni Font Digital Dekorasi Membuat Kerajinan Bakewar Alat

Werna
Reguler regane $ 450.95
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Adhedhasar review 182
99%
(181)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Lauryn Kuvalis

1000 Pcs Mini Kertas Kue Telur Tart Cetakan Kue Muffin Cangkir Kue Bakeware Alat Kue untuk Coklat Cupcake Wraps

C
Celestine Kerluke

Recomand.

J
Jorge Reinger

1000 Pcs Mini Kertas Kue Telur Tart Cetakan Kue Muffin Cangkir Kue Bakeware Alat Kue untuk Coklat Cupcake Wraps

S
Sophie Maggio

As it was in the description, I arrived well and there was no need for communication with the seller I recommend

H
Hayden Abshire

Very charming, very good quality and the image with good definition, such as the photo, the sent was quick, I loved them

Product Description

This oven-safe, silicone mold is an innovative way to create your own unique shapes. With its lightweight and durable, non-toxic material, it's easy to use and fun to customize. Simply make any shape you want of your favorite cake or pastries. Simply place the round shape in the oven, and bake for 10 minutes. Remove, and check the cake or pastry for the perfect shape.

 

Product Name:0-9 Digital Fondant Silicone Round Font Number Chocolate Shape Cake Mold Art Font Number Decoration Making Crafts Bakeware Tool

Jeneng merek: SUSONZI

Material: Silicone

Size:  8.9x5.4x0.7         cm (Tolerance: 0.1-0.5 cm) or Mangga priksa Pilihan Warna ing ndhuwur,

Weight:    25  g,  

Paket: tas OPP.

1: Amarga pangukuran manual, mangga ngidini panyimpangan 2 ~ 3mm.

2: Amarga efek cahya lan monitor, warna bisa uga rada beda. Matur nuwun kanthi sanget kanggo pangerten.

3: kita pimpinan Produsèn cetakan silikon lan spesialisasine ing cetakan silikon kanggo baking pastry coklat Candy bar lollipop ing lapangan alat jajan lan alat desserts. uga cetakan silikon kita bisa digunakake kanggo Kerajinan DIY 3D kaya lilin sabun utawa bakeware kitchenware lan silikon produk kluwarga liyane. Kanthi teknologi canggih lan tim manajemen produksi sing berpengalaman, kita bisa ngembangake produk anyar, ngrancang lan nggawe cetakan dening awake dhewe, uga bisa ngrancang kanggo mbukak cetakan miturut syarat pelanggan (karo departemen cetakan dhewe) .supaya kita bisa nggawe cetakan anyar lan nggawe sampel ing wektu paling cendhak. kita minangka produsen OEM / ODM sing luwih dipercaya.

 
2.38

 

 

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe Putih (42 x 42 x 42 cm)
$ 1,787.95
Talenan gaya polypropylene (23 x 1,2 x 37 cm)
$ 629.95
Set Mug Porselen Logam (4 Buah)
$ 674.95
Mangkuk Porselen Putih Enak
saka $ 205.34
Piring datar The Reserve Circular (25 x 2,7 cm)
$ 204.32
Set saka 6 kothak nedha awan Skala Eh
$ 209.78
Anyar viewed