Karpet cetak 3D

3D printed carpet - HomelyDeko
3D printed carpet - HomelyDeko

Karpet cetak 3D

Werna
Size
Reguler regane $ 167.99 Harga jual $ 149.95 Simpen $ 18.04
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Adhedhasar review 7
71%
(5)
29%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Braden Runolfsdottir

Anak-anak seneng lan aku ora, mat tipis, teka angel kaping pirang-pirang, creases ing 2 minggu ora straighten metu, sepisan maneh, aku ora bakal tuku iki.

D
Dejah Waters

Dikirim dawa. Wis 27 dina. Nanging aku disenengi, lan kain iku penake, lan katon apik

E
Enola Mertz

Barang teka kanthi cepet, cocog karo katrangan kanggo lelang. Ukuran pas sesuai deskripsi. Material lan workmanship apik banget. Rekomendasi bakul iki.

N
Nikko Cremin

Teka tanpa karusakan, cocog karo katrangan. Efek volumetrik digayuh ing cahya lan sudut pandang tartamtu.

A
Adonis Jacobi

Kabeh cocog karo pesenan sampeyan, nyaranake salesman.

Product Description

Karpet sing dicithak 3D iki bisa digunakake minangka karpet lan bantal njero ruangan lan ruangan. Padha sampurna kanggo digunakake minangka jogan kanggo ruang tamu, dekorasi interior, kamar, bale, kamar turu, lan liya-liyane. Iki digawe saka serat poliester 100%, sing gampang dijaga lan bisa dicuci. Ora ngerti apa polyester? Polyester minangka jinis serat sintetik. Bahan utama yaiku serat poliester.

Bahan: serat poliester (poliester)
Komponen utama kain: serat poliester (poliester)
Konten bahan utama kain: 100% 
 

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
sale
Modern Geometric California - HomelyDeko
Modern Geometric California - HomelyDeko
Modern Geometric California
saka $ 123.99 Reguler regane $ 143.85 Simpen $ 19.86
sale
Solstice Home Textile Cyan - HomelyDeko
Solstice Home Textile Cyan - HomelyDeko
Solstice Ngarep Tekstil Cyan
saka $ 137.99 Reguler regane $ 160.09 Simpen $ 22.10
sale
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets
saka $ 183.99 Reguler regane $ 214.20 Simpen $ 30.21
sale
3D printed carpet - HomelyDeko
3D printed carpet - HomelyDeko
Karpet cetak 3D
saka $ 59.95 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 108.04
Chaise Longue Sofa Pine Painted iron (153 x 72 x 73 cm) - HomelyDeko
Sofa Chaise Longue Besi dicat pinus (153 x 72 x 73 cm)
$ 1,018.73
Anyar viewed