Tas Kursi Kayu Beech (82 x 75 x 78 cm)

Armchair Bag beech wood (82 x 75 x 78 cm) - HomelyDeko
Armchair Bag beech wood (82 x 75 x 78 cm) - HomelyDeko
Armchair Bag beech wood (82 x 75 x 78 cm) - HomelyDeko
Armchair Bag beech wood (82 x 75 x 78 cm) - HomelyDeko

Tas Kursi Kayu Beech (82 x 75 x 78 cm)

Reguler regane $ 843.86
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

If you have a small space and do not want to buy a whole new sofa, or you want a throw-away item, this armchair bag is the perfect thing for you. It is made of beech wood and will bring with it all the comfort and elegance of this material. The size of this armchair bag is perfect to place in the bedroom, living room or anywhere you want to. It will do the job of a sofa, but in a smaller way. Its look is very interesting, it has a pink color and is made of beech wood.
Yen sampeyan seneng ngurus kabeh rincian ing omah lan duwe produk paling anyar sing bakal nggawe urip luwih gampang, tuku Tas Kursi Kayu Beech (82 x 75 x 78 cm) ing rega paling apik.

  • Jembar: 75 cm
  • Bahan: kayu beech
  • Legs: Wood
  • Werna: Jambon

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed