Kursi DKD Dekorasi Rumah Green Polyester Birch (72 x 70 x 77 cm)

Armchair DKD Home Decor Green Polyester Birch (72 x 70 x 77 cm) - HomelyDeko
Armchair DKD Home Decor Green Polyester Birch (72 x 70 x 77 cm) - HomelyDeko

Kursi DKD Dekorasi Rumah Green Polyester Birch (72 x 70 x 77 cm)

Reguler regane $ 1,018.34
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

This stylish and comfortable armchair will provide a unique focal point in any home. A polyester material with a layer of polystyrene and high-density polyethylene provides a sturdy construction that will last for years to come. The polyethylene cover is finished with a polyester-fabric seat and back. This product is ideal for a wide range of spaces. The stylish and comfortable style is sure to add a touch of originality to your home. This product has a sturdy construction that is sure to last for years to come. This armchair is the perfect way to add a touch of style to your home.

Yen sampeyan pengin nambah tutul saka orisinalitas kanggo ngarep, sampeyan bakal nindakake karo Kursi DKD Dekorasi Rumah Green Polyester Birch (72 x 70 x 77 cm).

 

  • Werna: Ijo
  • Material:
    • polyester
    • Birch
  • Dhuwur kursi udakara .: 47 cm
  • Gaya: Glam
  • Kira-kira ukuran: 72 x 70 x 77 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed