Kursi DKD Dekorasi Rumah Abu-abu Poliester Logam Emas (67 x 70 x 76 cm)

Armchair DKD Home Decor Grey Polyester Metal Golden (67 x 70 x 76 cm) - HomelyDeko
Armchair DKD Home Decor Grey Polyester Metal Golden (67 x 70 x 76 cm) - HomelyDeko
Armchair DKD Home Decor Grey Polyester Metal Golden (67 x 70 x 76 cm) - HomelyDeko

Kursi DKD Dekorasi Rumah Abu-abu Poliester Logam Emas (67 x 70 x 76 cm)

Reguler regane $ 1,043.96
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

With this piece of furniture, you add a touch of sharp style to your home. This luxurious armchair features a unique design that is sure to become a staple feature in your home. For those who are concerned about the shape of the seat, you need not worry as the seat remains flat. The polished metal frame gives it a subtle touch of elegance and complements any decor. This piece of furniture is made of polyester fabric and features a velvet-like finish. You will always feel cozy and comfortable when you are seated in this armchair.

Yen sampeyan pengin nambah tutul saka orisinalitas kanggo ngarep, sampeyan bakal nindakake karo Kursi DKD Dekorasi Rumah Abu-abu Poliester Logam Emas (67 x 70 x 76 cm).

 

  • Warna:
    • Grey
    • Golden
  • Material:
    • polyester
    • Metal
  • Rampung: Velvet
  • Dhuwur kursi udakara .: 42 cm
  • Gaya: Glam
  • Kira-kira ukuran: 67 x 70 x 76 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed