Austin Farmhouse Industrial 30 "& 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack

Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack
Austin Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack

Austin Farmhouse Industrial 30 "& 33" Wide 2-Piece Wall Shelf Rack

Werna
Reguler regane $ 329.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

This stylish and versatile display is the ideal solution for your home. This beautiful and sturdy metal display has two shelves that can be placed either side of the metal rod. This metal rod can be used to hang additional clothing so you can have more places to store your clothing. This display is the perfect solution for that awkward spot in your living room. It enhances any space by giving a new purpose to an empty corner. This display is a great choice for lofts apartments or individual rooms.
Imagine this rustic industrial 2-piece display as a storage/organization solution or as a complement to your style and decor. Ideal for lofts apartments or individual rooms this display is high quality and versatile. Use either shelf platform for items like folded sweaters hats and baskets plants books and more. The sturdy metal rod can be used for additional clothing storage with hangers! Attach s-hooks (not included) to the metal rod and hang shirts towels mugs and more to make the most out of a truly versatile storage solution. Each shelf has a reclaimed/aged rustic finish crafted from sustainable solid Paulownia wood (lightest to strongest ratio wood species in the world). The flanges on each unit contain two display screws and two real to minimize mounting time. The difference is eight total holes in the wall verses sixteen; assembly and disassembly is a breeze! If extra stability is needed the display screws can be removed and then screwed fully into the wall. With a low VOC finish and 100% recyclable packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile of approval.
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
For every Austin 2-Piece 30 & 33 Wide Wall Shelf Rack you purchase Furniture Pipeline will plant seven trees on your behalf in areas such as Madagascar Haiti and Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Dimension: (4"H x 30"W x 10")x1+ (13"H x 33"W x 12"D)x1
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Chic
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 35 Menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:2
Kapasitas Bobot Rak: 25 LB Saben Rak Gedhe + 20 LB Saben Rak Cilik
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed