Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Rak Dinding Serbaguna

Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf
Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Multi-Purpose Wall Shelf

Cape Coral Farmhouse Industrial Set 24" & 8" Wide 3-Piece Rak Dinding Serbaguna

Werna
Reguler regane $ 212.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

These rustic wall shelves offer a unique storage solution for any room of the house. Mount these handsome decorative metal frames wherever you want to bring the farmhouse vibe into your home. These attractive decorative 24" and 8" wide flat shelves are expertly crafted from aged recycled aircraft grade aluminum with a flash plated finish.
Bungkusan rak omah desa sing dipasang 3 potongan iki cocog kanggo narik mripat menyang tanduran foto lan lilin sing dipajang lan kanggo nyedhiyakake solusi panyimpenan sing unik ing ruangan apa wae ing omah! Campuran unik saka logam kelangan lan kayu anget bisa mbantu sampeyan nggabungake getaran farmhouse menyang omah sampeyan. Rak-rak datar 24" lan 8" sing apik iki digawe kanthi ahli saka aluminium kelas pesawat sing bisa didaur ulang kanthi perlengkapan lampu kilat. Saben rak duwe finish pedesaan sing diklaim / lawas sing digawe saka kayu Paulownia padhet sing lestari (spesies kayu rasio paling entheng nganti paling kuat ing donya). Flanges ngemot loro ngawut-awut tampilan lan loro nyata kanggo nyilikake wektu soyo tambah. Bentenipun enem bolongan total ing tembok ayat rolas. Yen stabilitas ekstra dibutuhake, ngawut-awut tampilan bisa dicopot banjur dicopot menyang tembok. Kanthi finish VOC sing sithik lan kemasan 100% sing bisa didaur ulang, omah lan planet sampeyan mesthi bakal menehi persetujuan sing sehat!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
Kanggo saben Cape Coral Wall Shelf 24 & 8 Wide Bundle sampeyan tuku Furniture Pipeline bakal nandur wit pitu kanggo sampeyan ing wilayah kayata Madagascar Haiti lan Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Ukuran: (7" H x 8" W x 8" D)x2 + (4" H x 24" W x 10" D)x1
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Chic
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 35 Menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:3
Kapasitas Bobot Rak: 20 LB Saben Rak Gedhe + 10 LB Saben Rak Cilik
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed