Sofa Chaise Longue Besi dicat pinus (153 x 72 x 73 cm)

Chaise Longue Sofa Pine Painted iron (153 x 72 x 73 cm) - HomelyDeko

Sofa Chaise Longue Besi dicat pinus (153 x 72 x 73 cm)

Reguler regane $ 1,018.73
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Tambahan sing apik lan fungsional kanggo omah apa wae, sofa Chaise Longue minangka cara sing apik lan terjangkau kanggo njamin sampeyan duwe papan sing nyaman kanggo ngendhokke. Potongan tampilan antik sing nyaman iki digawe kanthi desain sing apik lan elegan sing bakal nambah sentuhan gaya modern ing ruang tamu. Kombinasi saka gaya tradisional lan kontemporer bakal mesthekake yen cocog karo dekorasi omah apa wae. Potongan wesi sing dicet pinus iki duwe kursi sing empuk lan bantal mburi, sing cocog kanggo istirahat lan lenggahan sing nyaman. Gaya kontemporer ngidini sampeyan nambah gaya kontemporer ing omah sampeyan.
Yen sampeyan seneng ngurus kabeh rincian ing omah lan duwe produk paling anyar sing bakal nggawe urip luwih gampang, tuku Sofa Chaise Longue Besi dicat pinus (153 x 72 x 73 cm) ing rega paling apik.

  • Jembar: 72 cm
  • Material:
    • Pine
    • wesi dicet
  • Sikil: Wesi
  • Werna: Jambon

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
sale
Modern Geometric California - HomelyDeko
Modern Geometric California - HomelyDeko
Modern Geometric California
saka $ 123.99 Reguler regane $ 143.85 Simpen $ 19.86
sale
Solstice Home Textile Cyan - HomelyDeko
Solstice Home Textile Cyan - HomelyDeko
Solstice Ngarep Tekstil Cyan
saka $ 141.99 Reguler regane $ 165.41 Simpen $ 23.42
sale
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets
saka $ 183.99 Reguler regane $ 214.20 Simpen $ 30.21
sale
3D printed carpet - HomelyDeko
3D printed carpet - HomelyDeko
Karpet cetak 3D
saka $ 59.95 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 108.04
Chaise Longue Sofa Pine Painted iron (153 x 72 x 73 cm) - HomelyDeko
Sofa Chaise Longue Besi dicat pinus (153 x 72 x 73 cm)
$ 1,018.73
Anyar viewed