Lemari laci DKD Dekorasi Omah PVC Logam (63 x 39 x 65 cm)

Chest of drawers DKD Home Decor PVC Metal (63 x 39 x 65 cm) - HomelyDeko

Lemari laci DKD Dekorasi Omah PVC Logam (63 x 39 x 65 cm)

Reguler regane $ 373.22
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Daya tarik lemari laci iki yaiku apik kanggo gabungke karo macem-macem gaya perabot. Desainer DKD Home Decor PVC Metal (63 x 39 x 65 cm) katon apik karo perabotan liyane. Iki bakal menehi tampilan unik lan modern ing omah sampeyan. Iki digawe saka logam PVC sing ramah lingkungan. Iku tegese iku tahan kanggo nyandhang, goresan, lan luh. Iku awet, entheng lan gampang kanggo ngresiki. Nduwe tampilan modern lan bakal cocog karo omah sampeyan. Iki minangka alternatif sing apik kanggo laci tradisional, sing bisa digunakake ing kamar turu, ruang tamu, pawon, ruang makan, lan liya-liyane.

Yen sampeyan pengin nambah tutul saka orisinalitas kanggo ngarep, sampeyan bakal nindakake karo Lemari laci DKD Dekorasi Omah PVC Logam (63 x 39 x 65 cm).

 

  • Werna: Putih
  • Material:
    • PVC
    • Metal
  • Kira-kira ukuran: 63 x 39 x 65 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed