Claroom Jacquard Duvet Cover Set

Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko
Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko
Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko
Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko
Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko
Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko
Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko
Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko
Claroom Jacquard Duvet cover Set - HomelyDeko

Claroom Jacquard Duvet Cover Set

Werna
Size
Reguler regane $ 145.99
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

Saka wayahe sampeyan narik metu saka kemasan, sampeyan bakal ngerti manawa set selimut iki bakal cocog kanggo kamar turu. Saben patang potongan set digawe saka benang katun Mesir sing paling apik kanggo nggawe tekstur sing mewah lan lancar. Set selimut iki ditenun kanthi ahli kanggo mesthekake lembaran kasebut ambegan lan njaga rasa mewah sajrone musim. Seneng turu wengi sing nyenyak karo set selimut sing mewah iki.

Slip menyang Luxury, banget Gamelan lan alus kanggo tutul, Katun Mesir ngijini sampeyan kanggo ngendhokke menyang comfort kelangan sawijining. Seprai kita ditenun kanthi ahli saka benang katun sing paling apik sing ndadekake super alus, ambegan lan awet.

Material: Katun Mesir

Ratu (4 Set)

1 pc Sarung Selimut: 200 X 230 CM
1 Sprei: 245 X 250 CM
2 sarung bantal: 48 X 74 CM

specifications:

  • Tipe: Set Sarung Selimut
  • Bahan: 100% Polyester
  • Kelas: kualitas
  • Cacah Thread: 200TC
  • Pola: PRINTED
  • Tipe Pola: GEOMETRI
  • Gaya: Kulon
  • Teknik: Reactive Printing
  • Gunakake: omah

  • PRODUK INI 28 HARI PENGIRIMAN

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
sale
Modern Geometric California - HomelyDeko
Modern Geometric California - HomelyDeko
Modern Geometric California
saka $ 123.99 Reguler regane $ 143.85 Simpen $ 19.86
sale
Solstice Home Textile Cyan - HomelyDeko
Solstice Home Textile Cyan - HomelyDeko
Solstice Ngarep Tekstil Cyan
saka $ 141.99 Reguler regane $ 165.41 Simpen $ 23.42
sale
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets
saka $ 183.99 Reguler regane $ 214.20 Simpen $ 30.21
sale
3D printed carpet - HomelyDeko
3D printed carpet - HomelyDeko
Karpet cetak 3D
saka $ 59.95 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 108.04
Chaise Longue Sofa Pine Painted iron (153 x 72 x 73 cm) - HomelyDeko
Sofa Chaise Longue Besi dicat pinus (153 x 72 x 73 cm)
$ 1,018.73
Anyar viewed