Kit Cleaning & Storage (12 L) (4 pcs)

Cleaning & Storage Kit (12 L) (4 pcs)
Cleaning & Storage Kit (12 L) (4 pcs)

Kit Cleaning & Storage (12 L) (4 pcs)

Option1
Reguler regane $ 213.53
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Use this cleaning kit to keep your home clean and tidy. The mop and bucket can be used to wash up any spill or mess and the mop head can be used to clean a large area. The mop can be used to wash up the floor and the bucket can be used to wash up any water spill. The mop head can be used to clean a large area. When the bucket is full, drain the water by lifting up the lid and place it on the floor, the water will drain out. The water will not leak and clean the floor. For a stain, use the mop to clean and the bucket to soak. The bucket can be used to soak the water. .
Yen sampeyan seneng ngurus kabeh rincian ing omah lan duwe produk paling anyar sing bakal nggawe urip luwih gampang, tuku Kit Cleaning & Storage (12 L) (4 pcs) ing rega paling apik.

  • kapasitas:
    • 12 L
    • 12 L
  • Type: Drainer
  • kalebu:
    • Ember
    • mop
    • Whipping Stick

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed