Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Dekoratif Tampilan Wall Shelf Set

Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set
Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Decorative Display Wall Shelf Set

Colorado Springs 3-Piece Industrial Farmhouse 24-Inch Dekoratif Tampilan Wall Shelf Set

Werna
Reguler regane $ 257.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

The perfect way to add a touch of rustic charm to your house, this farmhouse style shelf collection is a must have for any home. The addition of the three shelves and fittings are the perfect way to bring a rustic, farmhouse style to any room. This rustic farmhouse style shelf collection is made for resale and comes with an array of options which makes it the perfect piece for your home. Aged recycled aluminum is the perfect way to bring a rustic, farmhouse style to any room. Complement your decor items and make a statement with the warm wood against the cool metals at the same time.
Tampilan sing ora bisa dilalekake iki digawe kanthi ahli saka aluminium kelas pesawat sing bisa didaur ulang kanthi fitting dilapisi lampu kilat. Nampilake finish pedesaan sing wis direklamasi / lawas ing rak kayu Paulownia padhet sing lestari (spesies kayu sing paling entheng nganti paling kuat ing donya). Nglengkapi item dekorasi lan nggawe statement karo kayu anget marang logam kelangan ing wektu sing padha! Flanges ing saben beting ngemot loro ngawut-awut tampilan lan loro nyata kanggo nyilikake wektu soyo tambah. Bentenipun rong bolongan total ing tembok ayat papat. Yen stabilitas ekstra dibutuhake, ngawut-awut tampilan bisa dicopot banjur dicopot menyang tembok kanggo kabeh unit tembok. Pilih saka 3 opsi Rampung lan 3 pilihan ukuran kanggo ngidini Piece purposeful iki pas karo kayu lan liyane papan. Kanthi VOC sing murah, logam sing bisa didaur ulang, kayu sing bisa didaur ulang lan 100% kemasan sing bisa didaur ulang, omah lan planet sampeyan mesthi bakal menehi persetujuan sing sehat!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
For every Colorado Springs 3-Piece Wall Shelf Display you purchase Furniture Pipeline will plant seven trees on your behalf in areas such as Madagascar Haiti and Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Ukuran: 4 "H x 24" W x 10 "D)x3
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Chic
Majelis Reuired: Ya
Estimated Assembly Time:Up to 1 Hour
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:3
Kapasitas Bobot Rak:(20 LB)x3
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed