Lemari DKD Dekorasi Omah Kayu MDF Oriental (65 x 38 x 162 cm)

Cupboard DKD Home Decor MDF Wood Oriental (65 x 38 x 162 cm) - HomelyDeko
Cupboard DKD Home Decor MDF Wood Oriental (65 x 38 x 162 cm) - HomelyDeko
Cupboard DKD Home Decor MDF Wood Oriental (65 x 38 x 162 cm) - HomelyDeko
Cupboard DKD Home Decor MDF Wood Oriental (65 x 38 x 162 cm) - HomelyDeko

Lemari DKD Dekorasi Omah Kayu MDF Oriental (65 x 38 x 162 cm)

Reguler regane $ 576.56
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Here you will find all the details in this item of furniture, so that you can make a better choice. This piece of furniture is characterized by its originality, quality, durability and functionality. Its design is characterized by the absence of any superfluous elements, it is a simple, modern and unpretentious furniture. Available in several sizes and finishes to suit your needs and budget, you can easily choose the most suitable furniture for your house.

Yen sampeyan pengin nambah tutul saka orisinalitas kanggo ngarep, sampeyan bakal nindakake karo Cupboard Dekodonia MDF Wood Oriental (65 x 38 x 162 cm).

 

  • Material:
    • Metal
    • Cemeng
    • Kayu MDF
  • Gaya: Oriental
  • Rak: 3
  • Mountable: Ya
  • Lawang: 2
  • Kira-kira ukuran: 65 x 38 x 162 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed