Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack

Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack
Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack

Denver 2-Piece 27-Inch Natural Set Industrial Farmhouse Wall Shelf Rack

Werna
Reguler regane $ 434.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Create a functional attractive display while keeping your home office or loft clutter free at the same time. This display makes the most out of vertical or horizontal space and its a breeze to mount and decorate. Store items like hats folded clothes toiletries or dishware on the top shelf and use the metal rod for a variety of hanging items. The cool recyclable aged finished aluminum with flash plated fittings acts as the perfect complement to the natural look of the finished product. This delightfully simple design appeals to both men and women. The clean, elegant design and simple functionality make it the perfect gift for home or office.
Create a functional attractive display while keeping your home office or loft clutter free at the same time. This display makes the most out of vertical or horizontal space and its a breeze to mount and decorate. Store items like hats folded clothes toiletries or dishware on the top shelf and use the metal rod for a variety of hanging items. The cool recyclable aged finished aluminum with flash plated fittings acts as the perfect complement to the warm tones of reclaimed/aged finished sustainable Paulownia wood (lightest to strongest ratio wood species in the world). For your convenience the flanges on each shelf contain two display screws and two real to minimize mounting time. The difference is two total holes in the wall verses four. If extra stability is needed the display screws can be removed and then screwed fully into the wall for all wall units. Select from 3 finish options and 2 size options to allow this purposeful piece to fit your wood and the rest of your space. With a low VOC finish recyclable metals sustainable wood and 100% recyclable packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile of approval!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
For every Denver 2-Piece Multi-Purpose rack you purchase Furniture Pipeline will plant seven trees on your behalf in areas such as Madagascar Haiti and Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Ukuran:
umur:
Pipe Frame: High grade Aluminum
Rak kayu:
Daur ulang:
Stlyle: Industrial Farmhouse
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 30 Menit
Waranti Produk:
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:2
Kapasitas Bobot Rak: 25
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed