Pot Tanaman Bonsai Levitating

Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko

Pot Tanaman Bonsai Levitating

Pilih Tipe Plug
Reguler regane $ 556.50 Harga jual $ 477.99 Simpen $ 78.51
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Adhedhasar review 24
92%
(22)
4%
(1)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
K
Kelley Roob

Cepet lan aman wis teka. Apik banget yo~

M
Marshall Keling

Bakul apik banget, pot bisa digunakake) nanging ora mikir, dheweke minangka pot mini, Mini banget)

B
Brionna Lubowitz

Teka ing wektu, kanthi aman, apik. Sakabehe cocog karo katrangan. produk kualitas dhuwur. Matur nuwun seller

K
Kaden Witing

Pancen nggumunake! Kerjane apik lan apik banget. Gadget gedhe. Highly dianjurake, matur nuwun kanggo bakul!

H
Hellen Mohr

Produk apik, kaya sing diiklanake, sanajan publikasi ujar basa kanthi swara, ora ngetokake apa-apa, nanging isih menarik banget, kemasan apik banget utawa kothak-kothak kasebut mlebu kanthi apik

Product Description

Pot bonsai levitating iki minangka tambahan unik lan modern kanggo omah apa wae. Nggabungake teknologi canggih kanthi desain alami, pot levitating iki cocog kanggo tanduran njero ruangan. Teknologi pemintalan bakal mbantu njamin tanduran sampeyan duwe sinar matahari 360 derajat sing dibutuhake supaya bisa berkembang. Tambahan sing unik lan modern kanggo omah apa wae.

Pot bonsai ajaib iki nggunakake salah sawijining teknologi suspensi sing ndadekake katon levitating. Hadiah sing unik lan dekorasi interior sing sampurna kanggo papan apa wae ing omah sampeyan. Cocog kanggo tanduran pot cilik, jamu, utawa tanduran njero ruangan.

 



 katon tenang banget lan mbantu nggawe swasana sing entheng ing omah utawa papan apa wae. Kanthi teknologi pemintalan AIRSAI, tanduran sampeyan bakal diwenehi nutrisi kanthi cahya srengenge 360 ​​derajat, saéngga tuwuh luwih lurus lan sehat, kabeh nalika ngambang ing udara.

Bobot Pot Kembang: 0-300g.

Panjaluk dhuwur: nyana 1-3 minggu kanggo barang teka (aman). Watesan 10 saben wong. 

** Tanduran ora kalebu

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed