Sarung Tangan Vinyl Sekali Pakai EGV-01 Ukuran L (Paket 100)

Disposable Vinyl Gloves EGV-01 Size L (Pack of 100)
Disposable Vinyl Gloves EGV-01 Size L (Pack of 100)
Disposable Vinyl Gloves EGV-01 Size L (Pack of 100)

Sarung Tangan Vinyl Sekali Pakai EGV-01 Ukuran L (Paket 100)

Reguler regane $ 215.63
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

If you are looking for new market trending items, we present the Disposable Vinyl Gloves EGV-01 Size L (Pack of 100)! Disposable vinyl gloves the ideal for hand protection, as they provide a resistant barrier against many threats that can contaminate and be harmful to the skin. Because of their features and properties, these gloves can be used to prevent the transmission and spread of bacteria, viruses and other germs in many domestic and industri .
Yen sampeyan are looking for anyar pasar trending item, kita saiki ing Sarung Tangan Vinyl Sekali Pakai EGV-01 Ukuran L (Paket 100)!

Sarung tangan vinil sing bisa dibuang cocog kanggo proteksi tangan, amarga menehi penghalang tahan marang akeh ancaman sing bisa ngrusak lan mbebayani kanggo kulit. Amarga fitur lan sifate, sarung tangan iki bisa digunakake kanggo nyegah panularan lan panyebaran bakteri, virus lan kuman liyane ing akeh tugas domestik lan industri. Kelenturan lan pas nggawe dheweke nyaman kanggo nyandhang lan, amarga komposisi kasebut, dheweke minangka pilihan sing paling apik kanggo nyegah masalah alergi.

  • Bahan: Vinil
  • Ukuran L
  • Kelas I: pangayoman marang risiko minimal
  • Koleksi:
    • Bebas bubuk
    • Latex-free
    • Non-slip
    • Tahan
  • Werna: Putih
  • Ergonomis, entheng lan nyaman
  • Elastis, fleksibel lan adaptasi
  • Soft lan nyenengake kanggo tutul
  • Sarung tangan sing bisa digunakake: Multiguna
  • Kalebu: 100 uds
  • Kira-kira ukuran: 10,5 x 23 cm
  • Selaras karo peraturan: EN 420:2003+A1:2009
  • Kanggo proteksi sing efektif, penempatan sing bener penting banget

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

sale
Wild African Wood Animals Head - HomelyDeko
Wild African Wood Animals Head - HomelyDeko
Kepala Kewan Kayu Afrika Liar
saka $ 394.99 Reguler regane $ 460.53 Simpen $ 65.54
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$ 60.00
0.5/1/2/3/4/5M SMD5050 RGB LED Strip Lamp Bar TV Backlilghting Kit + USB Remote Control DC5V - HomelyDeko
0.5/1/2/3/4/5M SMD5050 RGB LED Strip Lampu Bar TV Backlighting Kit + USB Remote Control DC5V
$ 210.95
Manis Kacang Dekoratif Wheel Barrow
$ 231.50
Anyar viewed