Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial 3-Piece Entertainment Center Bundle

Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle
Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial  3-Piece Entertainment Center Bundle

Furniture Pipeline Tucson Modern Industrial 3-Piece Entertainment Center Bundle

Werna
Reguler regane $ 1,955.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

With an open back this Tucson entertainment center is perfect for the family movie night. The attractive S-shaped design makes it easy for people to see what is on the screen so everyone can enjoy their favorite shows and movies. With beautiful copper finish and something to look at when you are watching TV, it's a stylish way to beautify your home. The three piece set is easy to put together and easy to move.
At the end of the day or on family movie night put your feet up and enjoy watching your favorite TV shows and movies with our Tucson entertainment center! With an open back cables are easy to manage making this a perfect light weight and easy to assemble addition to your living space. The metals are made from recyclable air craft grade aluminum with aged finished pipes and flash plated fittings. The beautiful and sleek modern S-shape design is crafted from sustainable solid Paulownia (lightest to strongest ratio wood species in the world) hardwood with a reclaimed finish. The spacious top is perfect for any TV up to 57” wide! The TV stand has two bottom shelves perfect for storing your DVDs games game systems or other electronics. The handsome console is complimented by its matching etagere bookcases. With five shelves and open back each shelf unit is great for displaying your decor books plants photos and more! With three color options personalize your entertainment console to match your decor.
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
For every Tucson Entertainment Center you purchase Furniture Pipeline will plant seven trees on your behalf in areas such as Madagascar Haiti and Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Dimension: (28"H x 48"W x 16"D) + (69"H x 21"W x 12"D)x2
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Stlyle: Industri Modern
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 45 menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Number of Shelves:(3) + (5)x2
Shelf Weight Capacity:(15LB per tier) + (25LB per tier)x2
Dipasang ing tembok: dipasang ing langit-langit

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed