Kursi keranjang gantung Rotan sintetis ayun (160 x 100 x 205 cm)

Hanging basket seat Swing synthetic rattan (160 x 100 x 205 cm) - HomelyDeko
Hanging basket seat Swing synthetic rattan (160 x 100 x 205 cm) - HomelyDeko
Hanging basket seat Swing synthetic rattan (160 x 100 x 205 cm) - HomelyDeko

Kursi keranjang gantung Rotan sintetis ayun (160 x 100 x 205 cm)

Reguler regane $ 1,795.49
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Perfect for adding a pop of color to any room, these colourful rattan baskets will become a great addition to any home. This lovely pair is an eye-catching accessory that is sure to get people talking. Adding a fun and stylish touch to your space, this hanging basket seat is a great addition to your weekend retreat. It is easy to assemble and looks great in any space. Sturdy and durable, this hanging basket seat is a great space-saving furniture option.

Yen sampeyan pengin nambah tutul saka orisinalitas kanggo ngarep, sampeyan bakal nindakake karo Kursi keranjang gantung Rotan sintetis ayun (160 x 100 x 205 cm).

 

  • Bahan: rotan sintetik
  • Struktur: Aluminium
  • Kira-kira dimensi:
    • X x 160 100 205 cm
    • X x 137 66 135 cm
  • Bahan bantalan:
    • polyester
    • umpluk

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed