Home Automation Kit KSIX Smart Home Zigbee WiFi (5 pcs) White

Home Automation Kit KSIX Smart Home Zigbee WiFi (5 pcs) White

Home Automation Kit KSIX Smart Home Zigbee WiFi (5 pcs) White

Reguler regane $ 318.35
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Yen sampeyan seneng banget IT lan elektronik, kaya sing anyar ing teknologi lan ora kantun rincian slightest, tukuHome Automation Kit KSIX Smart Home Zigbee WiFi (5 pcs) White ing rega unbeatable.
  • Werna: Putih
  • Type: Wireless
  • Technology: Zigbee
  • kalebu:
    • Zigbee Home Automation Control Centre
    • Smart Sensor for Doors and Windows
    • Sensor Suhu lan Kelembapan Smart
    • Sensor Gerakan
    • 130º Camera
  • Smart Sensor for Doors and Windows: Battery operated (CR2032)
  • Smart Temperature and Humidity Sensor:
    • -20ºC+60ºC
    • Battery operated (CR2032)
  • Movement Sensor:
    • 170º
    • 7 m
    • Battery operated (CR2450)
  • 130º Camera:
    • 1080 px
    • mikropon
    • speaker
    • Noise cancellation technology
    • WiFi
    • Infrared
    • Card Reader
  • Compatible memory cards: Micro SD
  • Ukuran kertu memori maksimal: 128 GB

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed