Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch beting Bundle

Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle
Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch Shelf Bundle

Honolulu 2-Piece Industrial Farmhouse 30-Inch beting Bundle

Werna
Reguler regane $ 203.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

This pair of industrial farmhouse style shelving is great for displaying a variety of decorative items in your home or office. The two-piece design provides a lot of space for large, bulky items that you need to display. The complimentary colors will provide a stylish look to any space. This set is handmade using ancient techniques and processes, with reclaimed materials. The aged wood finish is applied by hand. The shelving is made from recycled and sustainable materials. It's a great display for decorative items.
This eye-catching decorative display shelf set is expertly crafted from recyclable aged aircraft grade aluminum with flash plated fittings. It boasts reclaimed rustic finishes on sustainable solid Paulownia (lightest to strongest ratio wood species in the world) wood shelves. Complement your decor items and make a statement with the warm wood against the cool metals at the same time! The flanges on each shelf contain two display screws and two real screws to minimize mounting time. The difference is two total holes in the wall instead of four. If extra stability is needed the display screws can be removed and then screwed fully into the wall for all wall units. Select from 3 finish options and 3 size options to allow this purposeful piece to fit with your style and the rest of your space. With a low VOC finish recyclable metals sustainable wood and 100% recyclable packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile of approval!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
For every Honolulu 2-Piece 30 Wall Shelf Bundle you purchase Furniture Pipeline will plant seven trees on your behalf in areas such as Madagascar Haiti and Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Ukuran: 4 "H x 30" W x 10 "D)x2
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Chic
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 20 menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi:
Jumlah Rak:2
Kapasitas Bobot Rak:(15 LB)x2
Dipasang ing tembok:

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed