Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Rak Dinding Bundel

Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Wall Shelf Bundle

Jacksonville Farmhouse Industrial 24" & 27" Wide 3-Piece Rack Rak Dinding Bundel

Werna
Reguler regane $ 380.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

A clean, simple and elegant look that is sure to inspire. These shelves have an aged recycled aluminum finish for a warm and rustic look that compliments any decor in your home. With a black and white distressed finish, these shelves are perfect for any style. The multi-purpose shelf will allow you to store anything from your collectible figurines to kitchen utensils. The shelves are also adjustable to fit any space, making it a great accent piece.
This simple yet unique display is expertly crafted from aged recyclable aircraft grade aluminum with flash plated fittings. It boasts reclaimed/aged rustic finishes on sustainable solid Paulownia (lightest to strongest ratio wood species in the world) wood shelves. Complement your decor and organize your entryway bedroom and any space in between beautifully and make a statement at the same time! The flanges on each shelf and multi-purpose shelf  rack contain two display screws and two real screws to minimize mounting time. The difference is two total holes in the wall verses four. If extra stability is needed the display screws can be removed and then screwed fully into the wall for all wall units. Select from 3 finish options and 2 size options to allow this purposeful piece to fit your wood and the rest of your space. With a low VOC finish recyclable metals sustainable wood and 100% recyclable packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile of approval!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
For every Jacksonville 3-Piece Wall Shelf Rack Bundle you purchase Furniture Pipeline will plant seven trees on your behalf in areas such as Madagascar Haiti and Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Dimension: (4" H x 24" W x 10" D)x2 + (13"H x 27"W x 12"D)x1
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Chic
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 30 menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:3
Kapasitas Bobot Rak:(25 LB)x3
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Kabeh Pawon
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Keramik Platter Kitchen Countertop Tampilan
$ 450.95
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe Putih (42 x 42 x 42 cm)
$ 1,787.95
Set saka 6 kothak nedha awan Skala Eh
$ 209.78
Kompartemen Lunchbox karo Cutlery 144293 (800 ml)
$ 202.55
Kotak nedha awan bunder
saka $ 201.59
Anyar viewed