Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Rak Rak Bundel

Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle
Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Shelf  Rack Bundle

Jacksonville Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 3-Piece Wall Rak Rak Bundel

Werna
Reguler regane $ 413.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

This stylish and rustic looking bundle is sure to bring a touch of old-time charm to your home. It features a durable construction of reclaimed/aged Paulownia wood. This sustainable wood is the lightest to strongest ratio wood species in the world. It boasts a wide range of colors and texture that is sure to complement any home décor. This bundle includes one 30' and one 33' wide wall shelf.
This simple yet unique display is expertly crafted with aged recyclable aircraft grade aluminum with flash plated fittings. It boasts reclaimed/aged rustic finishes on sustainable solid Paulownia (lightest to strongest ratio wood species in the world) wood shelves. Complement your decor and organize your entryway bedroom and any space in between while making a statement at the same time! The flanges on each shelf and multi-purpose shelf  rack contain two display screws and two real screws to minimize mounting time. The difference is two holes in the wall verses four. If extra stability is needed the display screws can be removed and then screwed fully into the wall for all wall units. Select from 3 finish options and 2 size options to allow this purposeful piece to fit your wood and the rest of your space. With a low VOC finish recyclable metals sustainable wood and 100% recyclable packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile of approval!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
Kanggo saben Bundel Rak Rak Tembok Jacksonville 3 Piece sing sampeyan tuku Pipa Perabot bakal nandur wit pitu kanggo sampeyan ing wilayah kayata Madagaskar Haiti lan Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Dimension: (4" H x 30" W x 10" D)x2 + (13"H x 33"W x 12"D)
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Chic
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 30 menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:3
Shelf Weight Capacity:(25 LB)X3
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Bed + Bath
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan
$ 180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$ 60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll
$ 180.95
sale
Rak Dekoratif Ames Industrial Chic
saka $ 87.50 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 80.49
Anyar viewed