Lampu Dinding Gantung Kayu Nordic

Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko

Lampu Dinding Gantung Kayu Nordic

Werna
Reguler regane $ 153.93 Harga jual $ 131.99 Simpen $ 21.94
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Adhedhasar review 51
98%
(50)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Susana Moore

Lampu Dinding Gantung Kayu Nordic

E
Estel Blick

Lampu Dinding Gantung Kayu Nordic

L
Lois Ward

Lampu Dinding Gantung Kayu Nordic

C
Catharine Zulauf

Lampu Dinding Gantung Kayu Nordic

E
Emmet Robel

Lampu Dinding Gantung Kayu Nordic

Product Description

Modern lan minimalis, lentera gantung sing trendi iki minangka tambahan sing sampurna kanggo papan apa wae. Gaya Nordic sing asri lan resik iki katon apik ing ruangan apa wae. Gaya desain sing prasaja cocok kanggo setelan kontemporer. Padhangake lan tambahake sentuhan modern ing omah sampeyan. Potongan sing apik banget lan awet iki digawe saka wesi lan kayu kanggo tampilan pedesaan lan alami. Cara sampurna kanggo nambah gaya kontemporer lan minimalis menyang kamar apa wae. Potongan sing apik lan apik iki digawe saka wesi lan kayu kanggo tampilan pedesaan lan alami.

Nambah fitur Nordic kontemporer menyang ruangan ing omah sampeyan kanthi lampu tembok gantung modern iki!

  • Awak lantern digawe saka wesi lan kayu.
  • Cocog kanggo voltase: 111 - 240V.
  • Majelis: Wall Mounted
  • Bohlam ora kalebu.
  • Pengiriman Gratis ing Seluruh Dunia & Jaminan 100% Dhuwit Bali Bali

Panjaluk dhuwur: nyana 2-4 minggu kanggo barang teka (aman). Watesan 10 saben wong.

100% Kepuasan Dijamin

Ora seneng barang sampeyan? Bali menyang mbalekaken lengkap, ora ana pitakonan. Iku mung sing prasaja.

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Kabeh Lighting
Motion Sensor Indoor Wall Lamp - HomelyDeko
Motion Sensor Indoor Wall Lamp - HomelyDeko
Motion Sensor Lampu Dinding Indoor
$ 300.95
sale
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Nordic Wooden Hanging Wall Lamp - HomelyDeko
Lampu Dinding Gantung Kayu Nordic
Harga jual $ 131.99 Reguler regane $ 153.93 Simpen $ 21.94
Rotational Wall Light - HomelyDeko
Rotational Wall Light - HomelyDeko
Lampu Dinding Rotasi
$ 150.00
0.5/1/2/3/4/5M SMD5050 RGB LED Strip Lamp Bar TV Backlilghting Kit + USB Remote Control DC5V - HomelyDeko
0.5/1/2/3/4/5M SMD5050 RGB LED Strip Lampu Bar TV Backlighting Kit + USB Remote Control DC5V
$ 210.95
Anyar viewed