Karpet gradien tie-dye rambut dawa

Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet
Long-haired tie-dye gradient carpet

Karpet gradien tie-dye rambut dawa

Werna
Size
Harga jual $ 372.95
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Add a touch of color to your decor with this fun and playful fabric design. The vivid rainbow gradient is a bold and upbeat choice that will brighten up any space. The classic square shape is ideal for any home décor. This versatile fabric can be used to create an array of furnishings. Machine washable for easy care.

Material; polyester fiber (polyester)
The main component content of the fabric: 91% (inclusive) - 100% (excluding)
Style: Modern simplicity
wangun: persegi dowo
Adegan sing ditrapake: omah
Process; machine weaving
pola: kosong
Applicable space; living room
Cleaning type: Machine washable
Blanket category: carpet

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Kabeh Karpet
Super Absorbs Magic Mat Rug - HomelyDeko
Super Absorbs Magic Mat Rug - HomelyDeko
Super Nyerep Magic Mat Karpet
$ 180.95
sale
Karpet gradien tie-dye rambut dawa
saka $ 89.95 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 78.04
sale
3D printed carpet - HomelyDeko
3D printed carpet - HomelyDeko
Karpet cetak 3D
saka $ 59.95 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 108.04
Anyar viewed