Basket serbaguna Green

Multi-purpose basket Green

Basket serbaguna Green

Reguler regane $ 611.95
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

These delightful and practical kitchen organizers are perfect for storing everything you need to produce a delicious meal. Featuring an attractive green color, these storage containers will make your kitchen look stylish and organized. The modern design makes it easy to see what is stored inside so you don't have to open a door to find everything you need. Strong and durable plastic is designed to resist scratching and breakage. This kitchen organizer is a stylish addition that will make your home more organized.
Yen sampeyan seneng ngurus kabeh rincian ing omah lan duwe produk paling anyar sing bakal nggawe urip luwih gampang, tuku Basket serbaguna Green ing rega paling apik.

  • Kira-kira ukuran: 9 x 9 x 18 cm
  • Werna: Ijo

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed