New Age Hammered Black S-Hook (2-Paket)

New Age Hammered Black S-Hook (2-Pack)

New Age Hammered Black S-Hook (2-Paket)

Werna
Reguler regane $ 167.99 Harga jual $ 44.00 Simpen $ 123.99
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

You can never have too many hooks in your home, especially when youre a DIY enthusiast. The ingenious design of the S-hook allows you to hang a number of items improving organization style and/or convenience in your living spaces. Hang a few towels mugs kitchen utensils small plants or other items and youve automatically amped up your DIY project. Each S-hook is made of recyclable durable strong and lightweight quality aluminum. Choose from 3 available flash p hanges to match your personal style by creating your own, unique DIY project.
Nggedhekake cakrawala sarana kanggo macem-macem potongan DIY asli! Desain S-hook sing nggumunake ngidini sampeyan nggantung sawetara barang sing nambah gaya organisasi lan / utawa kepenak ing ruang tamu. Nyumerepi sawetara cangkir andhuk piranti pawon, tanduran cilik utawa barang liyane lan sampeyan kanthi otomatis nambah proyek DIY. Saben S-pancing digawe saka recyclable awet kuwat lan entheng kualitas aluminium. Pilih saka 3 kasedhiya variasi werna dilapisi lampu kilat Hammered Black Brushed Kuningan lan Hammered Bronze.
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
Kanggo saben 3 S-Hooks sing sampeyan tuku Furniture Pipeline bakal nandur siji wit kanggo sampeyan ing wilayah kayata Madagascar Mozambik Indonesia Haiti lan Nepal.
Bagean DIY Pipeline Furnitur (kayata pipa lan fitting) dirancang KHUSUS kanggo proyek kayata (1) meja aksen cilik (2) rak aksen cilik (3) rak gantung / bar lan aksen cilik lan desain perabot lan dekorasi liyane. Furnitur Pipeline bagean DIY (kayata pipo lan fittings) ora dirancang kanggo cribs dhuwur kursi bunk amben bar stools langkah tangga lan pipa. PENTING: (1) Saben Flange (tembok / konektor meja) nalika dipasang kanthi bener bisa nganti 10 LB NO MORE. (2) Nalika dipasang ing tembok AJA ngluwihi 12 "saka tembok (3) Sembarang desain luwih saka 30" Dhuwur kudu diamanake kanthi bener menyang tembok kanggo safety. Ati-ati nalika nggarap proyek sampeyan. Tindakake kabeh pedoman safety kanggo peralatan lan persediaan sampeyan. AJA nglirwakake pedoman Furniture Pipeline babagan kemampuan desain lan keamanan struktur.
Ukuran:
umur:
Rangka Pipa:
Rak kayu:
Daur ulang:
Stlyle:
Majelis maneh:
Perkiraan Waktu Majelis:
Waranti Produk:
Tipe Koleksi:
Jumlah Rak:
Kapasitas bobot rak:
Dipasang ing tembok:

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Kabeh Pawon
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Keramik Platter Kitchen Countertop Tampilan
$ 450.95
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe Putih (42 x 42 x 42 cm)
$ 1,787.95
Set saka 6 kothak nedha awan Skala Eh
$ 209.78
Kompartemen Lunchbox karo Cutlery 144293 (800 ml)
$ 202.55
Kotak nedha awan bunder
saka $ 201.59
Anyar viewed