New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets

New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko

New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets

Werna
Size
Reguler regane $ 249.90 Harga jual $ 214.99 Simpen $ 34.91
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

Entuk turu sing paling apik karo set sprei mewah iki. Cara sing apik kanggo ngendhokke ing comfort alus saka sarung bantal iki. Dirancang supaya mewah, lembaran iki ditenun kanthi ahli saka benang katun sing paling apik. Dheweke nggawe hadiah sing cocog kanggo sapa wae sing seneng turu ing wayah wengi. Desain mewah kanthi pola sing apik banget sing mesthi nggawe statement ing kamar turu apa wae. Tambah sentuhan kemewahan ekstra menyang kamar turu kanthi set lembaran sing apik iki.

Slip menyang Luxury, banget Gamelan lan alus kanggo tutul, Katun Mesir ngijini sampeyan kanggo ngendhokke menyang comfort kelangan sawijining. Seprai kita ditenun kanthi ahli saka benang katun sing paling apik sing nggawe super lembut, adem, lan awet.

specifications:

  • Tipe: Set Sarung Selimut
  • Asal: CN (Asal)
  • Bahan: Kain Satin
  • Ukuran Aplikasi: 1.2m (4 kaki)
  • Kelas: kualitas
  • Pola Tipe: Solid
  • Gaya: Kulon
  • Teknik: Tribute Silk
  • Gunakake: omah
  • Cacah kain: 80
  • Jumlah: 2/3 pcs

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
sale
Modern Geometric California - HomelyDeko
Modern Geometric California - HomelyDeko
Modern Geometric California
saka $ 123.99 Reguler regane $ 143.85 Simpen $ 19.86
sale
Solstice Home Textile Cyan - HomelyDeko
Solstice Home Textile Cyan - HomelyDeko
Solstice Ngarep Tekstil Cyan
saka $ 137.99 Reguler regane $ 160.09 Simpen $ 22.10
sale
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets - HomelyDeko
New Fashion Satin Jacquard Duvet Cover Sets
saka $ 183.99 Reguler regane $ 214.20 Simpen $ 30.21
sale
3D printed carpet - HomelyDeko
3D printed carpet - HomelyDeko
Karpet cetak 3D
saka $ 59.95 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 108.04
Chaise Longue Sofa Pine Painted iron (153 x 72 x 73 cm) - HomelyDeko
Sofa Chaise Longue Besi dicat pinus (153 x 72 x 73 cm)
$ 1,018.73
Anyar viewed