Nightstand Cagliari MDF Kayu/Kayu Fir

Nightstand Cagliari MDF Wood/Fir wood - HomelyDeko
Nightstand Cagliari MDF Wood/Fir wood - HomelyDeko
Nightstand Cagliari MDF Wood/Fir wood - HomelyDeko
Nightstand Cagliari MDF Wood/Fir wood - HomelyDeko

Nightstand Cagliari MDF Kayu/Kayu Fir

Reguler regane $ 479.93
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Nightstand khas iki nawakake gaya lan fungsi ing siji produk. Dirancang kanthi apik lan digawe kanthi apik, potongan iki digawe kanthi campuran kayu MDF lan kayu Fir. Kombinasi iki nggawe meja sing apik gayane lan kuat. Kombinasi bahan ndadekake pilihan praktis sing bisa ditinggalake ing kabeh musim. Permukaan tekstur menehi finish apik lan asli kanggo papan apa wae. Pilih saka macem-macem warna lan finish kanggo nggawe pribadhi ruang tamu.

Yen sampeyan pengin nambah tutul saka orisinalitas kanggo ngarep, sampeyan bakal nindakake karo Nightstand Cagliari MDF Kayu/Kayu Fir.

 

  • Bahan: Kayu MDF/Kayu Fir
  • Gaya: Fusion
  • Kira-kira ukuran: 39 x 60 x 50 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed