Meja DKD Dekorasi Omah Kayu MDF Kayu (45 x 34 x 66 cm)

Nightstand DKD Home Decor Fir MDF Wood (45 x 34 x 66 cm)
Nightstand DKD Home Decor Fir MDF Wood (45 x 34 x 66 cm)
Nightstand DKD Home Decor Fir MDF Wood (45 x 34 x 66 cm)
Nightstand DKD Home Decor Fir MDF Wood (45 x 34 x 66 cm)
Nightstand DKD Home Decor Fir MDF Wood (45 x 34 x 66 cm)
Nightstand DKD Home Decor Fir MDF Wood (45 x 34 x 66 cm)

Meja DKD Dekorasi Omah Kayu MDF Kayu (45 x 34 x 66 cm)

Reguler regane $ 289.37
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

You don't have to be a designer to appreciate the beauty of these objects in design. This collection of nightstands are designed to be both functional and beautiful. These handsome items are crafted from Fir MDF wood and finished with a fine sand and oil coating. Each piece of decor is precisely cut for the best fit and quality. Each piece features beautiful hand-carved wood patterns, which give them their unique finish. These pieces are perfect for any room in the house and are a unique addition to any home.

Yen sampeyan pengin nambah tutul saka orisinalitas kanggo ngarep, sampeyan bakal nindakake karo Meja DKD Dekorasi Omah Kayu MDF Kayu (45 x 34 x 66 cm).

 

  • Material:
    • Cemeng
    • Kayu MDF
  • Gaya: Oriental
  • Lawang: 2
  • Laci: 1
  • Kira-kira ukuran: 45 x 34 x 66 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed