Bangku Kayu Eropa Utara

Northern Europe Wooden Stool - HomelyDeko
Northern Europe Wooden Stool - HomelyDeko
Northern Europe Wooden Stool - HomelyDeko
Northern Europe Wooden Stool - HomelyDeko
Northern Europe Wooden Stool - HomelyDeko
Northern Europe Wooden Stool - HomelyDeko
Northern Europe Wooden Stool - HomelyDeko
Northern Europe Wooden Stool - HomelyDeko

Bangku Kayu Eropa Utara

Werna
Reguler regane $ 629.30 Harga jual $ 539.99 Simpen $ 89.31
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

This unique and stylish wooden stool has an eye-catching design that looks great in contemporary or classic settings. The sleek design makes it the perfect piece of furniture. This stool is extremely sturdy and durable. The clear lacquer finish is easy to clean and maintain. A great addition to any bar, dining room, or kitchen. This stool is an essential piece for any modern home.

A beautiful and stylish piece of furniture to add to your kitchen and dining area. The stool is made of solid wood and is sleek, easy to clean, and extremely sturdy. It comes with a very large and wide seat design to improve support and comfort. A furniture piece that makes a statement in any room in your house.

specifications:

Style: Europe And America
Place Of Origin: Shenzhen
Katon: Modern
Ukuran: 42 * 31 * 39
is_customized: Ya
Pattern: relax
Bahan: Kayu
Wood Type: panel
Type: Living Room Furniture

PRODUK INI 28 HARI PENGIRIMAN 

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Kabeh Pawon
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Keramik Platter Kitchen Countertop Tampilan
$ 450.95
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe Putih (42 x 42 x 42 cm)
$ 1,787.95
Set saka 6 kothak nedha awan Skala Eh
$ 209.78
Kompartemen Lunchbox karo Cutlery 144293 (800 ml)
$ 202.55
Kotak nedha awan bunder
saka $ 201.59
Anyar viewed