Kothak Perhiasan Lipat Poliester 147070

Polyester Folding Jewellery Box 147070
Polyester Folding Jewellery Box 147070
Polyester Folding Jewellery Box 147070

Kothak Perhiasan Lipat Poliester 147070

Option1
Reguler regane $ 208.94
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

A great way to store and display your favorite pieces, these plastic boxes feature a stylish snap-shut closure. Look amazing on your dresser or nightstand. Whether you're on the go or relaxing at home, this stylish box is the perfect way to store and show off your favorite pieces of jewelry. Store your rings, necklaces, bracelets, earrings and more in style with this stylish and compact case. It's made of plastic, so it's lightweight and durable while still remaining classy. The plastic surface is smooth so it's easy to clean, and it has a handy snap-shut closure to keep your jewelry safe.

  • Bahan: Polyester
  • Holder: Rings
  • Kanthong: 2
  • Jenis pengikat:
    • zip
    • tape
  • Approximate dimensions when folded: 16 x 7 x 2,7 cm
  • Kira-kira bobote: 21 g


We saiki sampeyan Kothak Perhiasan Lipat Poliester 147070 lan sawetara lengkap dering, gelang, anting, kalung, etc., ing rega gedhe. Temokake luwih lengkap babagan perhiasan eksklusif lan elegan lan perhiasan kostum kanggo kabeh rasa lan gaya.

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Kursi Gaming KEEP OUT XS PRO-RACING Biru
$ 978.47
sale
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Levitating Bonsai Plant Pot - HomelyDeko
Pot Tanaman Bonsai Levitating
Harga jual $ 477.99 Reguler regane $ 556.50 Simpen $ 78.51
Tee Golf (2 pcs) 145441
$ 205.94
Kanthong Sabuk Pelari kanthi Wadah Nomer 144914
$ 205.37
Anyar viewed