San Antonio DIY Industrial Black Metal Pipe Wall Hook Kit

San Antonio DIY Industrial Black Metal Pipe Wall Hook Kit
San Antonio DIY Industrial Black Metal Pipe Wall Hook Kit
San Antonio DIY Industrial Black Metal Pipe Wall Hook Kit

San Antonio DIY Industrial Black Metal Pipe Wall Hook Kit

Werna
Reguler regane $ 167.99 Harga jual $ 68.75 Simpen $ 99.24
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

This DIY pipe wall hook system is a great way to get your home or office organized. It's a simple and easy way to add a permanent decoration to your walls without the hassle of painting or other messy projects. The industrial look of the pipe wall hooks and their eye-catching colors will make any interior look and feel more industrial. The kit includes everything you need to create one pipe wall hook, a wall mounting bracket, and a hanging hardware kit.
Take advantage of unused space on your wall implement a new system for organization and channel your inner-DIY expert all with the San Antonio Industrial Pipe Wall Hook! It includes everything you need to create an industrial pipe wall hook. Crafted with 100% recyclable aircraft-grade aluminum available in 3 signature colors the San Antonio Industrial Pipe Wall Hook will compliment any decor. Ideal for entryways in your home or office or for your bedroom or closet select from 3 finish options to allow this purposeful piece to fit the rest of your space. With 100% recyclable materials and packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile in approval.
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
Post an image on social media of your San Antonio DIY Wall Mounted Hook using #myfpdesign and Furniture Pipeline will plant seven trees on your behalf in areas affected by extreme deforestation such as Madagascar Haiti Indonesia Mozambique and Nepal.
Kit DIY Pipeline Furnitur dirancang khusus kanggo desain sing ditampilake. Tindakake kabeh pedoman safety kanggo peralatan lan persediaan sampeyan. AJA nglirwakake pedoman Furniture Pipeline babagan kemampuan desain lan safety struktural. Pipa lan kelengkapan sing kalebu ing Kit DIY New Age ora dirancang kanggo pipa utawa panggunaan tekanan. PENTING: (1) Saben Flange (tembok / konektor meja) nalika dipasang kanthi bener bisa nganti 10LB NO MORE. (2) Nalika tembok soyo tambah AJA ngluwihi liwat 12 saka tembok (3) Sembarang desain liwat 30 dhuwur kudu bener aman kanggo tembok kanggo safety. Ati-ati nalika nggarap proyek sampeyan.
Ukuran: 4.25 H x 4 W x 3D
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Stlyle: Industrial Farmhouse
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 10 menit
Garansi produk: garansi winates 1 taun
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:
Kapasitas bobot rak:
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Bed + Bath
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Copper Ancient frog incense craft - HomelyDeko
100% Tembaga Kuno kodhok dupa kerajinan
$ 180.95
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand with Wheels Metal (43 x 155 x 80 cm) - HomelyDeko
Coat Stand karo Roda Logam (43 x 155 x 80 cm)
$ 685.95
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan - HomelyDeko
Organic Natural 4
Organic Natural 4" Loofah, loofa, luffa, vegan
$ 60.00
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll - HomelyDeko
Self Adhesive Marble Vinyl Wallpaper Roll
$ 180.95
sale
Rak Dekoratif Ames Industrial Chic
saka $ 87.50 Reguler regane $ 167.99 Simpen $ 80.49
Anyar viewed