Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Rak Dinding Bundel

Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle
Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Wall Shelf Bundle

Sarasota Farmhouse Industrial 30" & 33" Wide 6-Piece Rack Rak Dinding Bundel

Werna
Reguler regane $ 791.00
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

At Sarasota Farmhouse, we believe that there's no one size fits all answer to how people decorate their homes. So whether you're just starting out or a seasoned pro, we want to help you find a solution that works for you. Our powerful creative approach and trustworthy customer service can help you get the pieces you need to match your style and decorating goals. With 6 shelves included and the ability to add more later, your space can look completely transformed in no time.
Expand your collection with two more shelves than our Seattle Display. The opportunities are endless with 6 flat surfaces included you can completely revamp your kitchen living room bedroom closet or office space. This display provides ample room for your clothing collections plants and an assortment of hang-able items like towels mugs and utensils without skipping a beat. Not to mention the cool metal and warm wood vibes that bring a great deal of character to your home. The metal structure is comprised of aircraft-grade recyclable aged aluminum and flash plated fittings while the wood is fine-grain reclaimed/aged finished sustainable Paulownia wood (lightest to strongest ratio wood species in the world). The flanges on each unit contain two display screws and two real to minimize mounting time. The difference is two total holes in the wall verses four. If extra stability is needed the display screws can be removed and then screwed fully into the wall for all wall units. Select from 3 finish options and 2 size options to allow this purposeful piece to fit your wood and the rest of your space. With a low VOC finish recyclable metals sustainable wood and 100% recyclable packaging your home and planet are sure to beam a healthy smile of approval!
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
For every Sarasota 6- Piece Wall Shelf Rack Bundle purchase Furniture Pipeline will plant seven trees on your behalf in areas such as Madagascar Haiti and Nepal.
Kayu minangka produk alam- lan bakal nampilake karakteristik alam lan varian sing unik kanggo saben potongan kayu. Ciri-ciri kasebut (kayata knot) minangka bagéan integral saka pesona lan kaendahan kayu padhet sing nyata - ora ana rong potongan sing padha! Iki nambahake karakter saben potongan lan ora bisa disalahake minangka cacat. Kanggo nyedhiyakake tampilan lan rasa produk kita, kita menehi perabotan sing wis dirampungake lan wis tuwa. Rampung iki bisa beda-beda ing tekstur lan pewarnaan saka warna sing ditampilake ing swatch sing kasedhiya ing ndhuwur.
Dimension: (4" H x 30" W x 10" D)x4 + (13"H x33"W x 12"D)x2
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Gaya: Industrial Chic
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 30 menit
Garansi Produk: Garansi winates 1 taun ora kalebu kayu
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:6
Kapasitas Bobot Rak:(25 LB)x6
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Kabeh Pawon
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Keramik Platter Kitchen Countertop Tampilan
$ 450.95
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe Putih (42 x 42 x 42 cm)
$ 1,787.95
Set saka 6 kothak nedha awan Skala Eh
$ 209.78
Kompartemen Lunchbox karo Cutlery 144293 (800 ml)
$ 202.55
Kotak nedha awan bunder
saka $ 201.59
Anyar viewed