Somerville Flat Wall Shelf Black Pipe Brackets

Somerville Flat Wall Shelf Black Pipe Brackets
Somerville Flat Wall Shelf Black Pipe Brackets
Somerville Flat Wall Shelf Black Pipe Brackets

Somerville Flat Wall Shelf Black Pipe Brackets

Werna
Reguler regane $ 167.99 Harga jual $ 90.50 Simpen $ 77.49
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Whether you want to create a polished office or home office look, our flat wall shelf brackets will help you achieve the look you want. It's a stylish way to display your favorite items to help inspire you as you work or relax. The sleek industrial design allows it to complement any surface to create truly unique perch. Add your own wood shelf to personalize the look and feel of your space. Whether you choose reclaimed wood or repainted wood, there are endless options to choose from.
Somerville Industrial Flat Wall Shelf Brackets digawe kanthi ahli lan gampang dirakit. Gaya industri modern sing ramping nglengkapi permukaan apa wae kanggo nggawe perch sing unik. Nggawe desain saestu unik dening masangake Somerville Industrial Flat Wall Shelf Brackets karo tutul pribadi nambah rak kayu dhewe sing nuduhake mati gaya. Apa kayu sampeyan direklamasi refinished utawa repainted kemungkinan sampeyan ora telas! Salurake pakar DIY internal nalika nggawe potongan sing disesuaikan kanggo apartemen utawa kantor loteng omah sampeyan. Flange tembok ngemot rong sekrup fungsional lan rong sekrup tampilan kanggo nyilikake wektu pemasangan. Yen stabilitas ekstra dibutuhake, sekrup tampilan bisa dicopot lan diganti karo sekrup fungsional. Pilih saka 3 opsi finish kanggo ngidini potongan tujuan iki pas karo dekorasi lan ruang liyane. Kanthi 100% bahan sing bisa didaur ulang lan ngemas omah lan planet sampeyan mesthi bakal menehi persetujuan sing sehat. * Cathetan: Produk iki ora kalebu permukaan kayu. Pelanggan kudu nyedhiyakake kayu dhewe.
Perawatan Fine Finishing kanggo Furnitur Kayu lan Logam. Rampung tahan kanggo bebaya saben dinten cilik; Nanging sawetara pancegahan perlu kanggo njaga kaendahan Furnitur kayu:-Blebu karo kain resik alus rada moistened karo banyu lan garing rampung karo kain liyane resik tansah rubbing karo gandum.-Aja kontak karo piring panas rokok lan pelarut atos kayata alkohol polish kuku lan Kelembapan.-Gunakake bantalan ngisor aksesoris lan nalika nulis utawa mangan.-Copot tumpahan lan smudges langsung.-Aja ninggalake bahan plastik pliable ing lumahing kayu; padha bisa ngrusak Rampung.-Aja nyeleh Furnitur cedhak panas outlet windows utawa ing langsung suryo srengenge.
Kirim gambar ing media sosial Kit Rak Datar DIY Somerville sampeyan nggunakake #myfpdesign lan Furniture Pipeline bakal nandur wit pitu kanggo sampeyan ing wilayah sing kena pengaruh deforestasi ekstrem kayata Madagascar Haiti Indonesia Mozambik lan Nepal.
Kit DIY Pipeline Furnitur dirancang khusus kanggo desain sing ditampilake. Tindakake kabeh pedoman safety kanggo peralatan lan persediaan sampeyan. AJA nglirwakake pedoman Furniture Pipeline babagan kemampuan desain lan safety struktural. Pipa lan kelengkapan sing kalebu ing Kit DIY New Age ora dirancang kanggo pipa utawa panggunaan tekanan. PENTING: (1) Saben Flange (tembok / konektor meja) nalika dipasang kanthi bener bisa nganti 10LB NO MORE. (2) Nalika tembok soyo tambah AJA ngluwihi liwat 12 saka tembok (3) Sembarang desain liwat 30 dhuwur kudu bener aman kanggo tembok kanggo safety. Ati-ati nalika nggarap proyek sampeyan.
Ukuran: 4H x 4W x 12D (masing-masing lengan)
umur:
Rangka Pipa: Aluminium kelas pesawat
Rak kayu:
Daur ulang:
Stlyle: Industrial Farmhouse
Majelis Reuired: Ya
Perkiraan Wektu Majelis: Nganti 25 menit
Garansi produk: garansi winates 1 taun
Tipe Koleksi: New Age
Jumlah Rak:1
Kapasitas Bobot Rak: 20
Dipasang ing tembok: Ora

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed