Tempered Glass Screen Protector Lg V5 Extreme 2.5D

Tempered Glass Screen Protector Lg V5 Extreme 2.5D

Tempered Glass Screen Protector Lg V5 Extreme 2.5D

Reguler regane $ 204.77
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

If you're a gadget freak, you need to protect your expensive devices with one of these. Packed with features, this tempered glass screen protector will ensure that your device is safe from harm and damage. This item is compatible with your device and is easy to fit and set up. This means you can be confident that your device is well protected from scratches, knocks, and dents. It is also transparent, so you can enjoy the full functionality of your device. The 9H hardness rating means that this product is extremely durable and will protect your device from damage and scratches.
Yen sampeyan seneng banget IT lan elektronik, kaya sing anyar ing teknologi lan ora kantun rincian slightest, tuku Tempered Glass Screen Protector Lg V5 Extreme 2.5D ing rega unbeatable.

  • Bahan: Kaca Tempered
  • Kekuwatan Hard: 9H
  • Kekandelan: 0,3 mm
  • Proteksi: Knocks lan dents
  • Ciri:
    • Transparent
    • Gampang kanggo nyiyapake
  • Kompatibel: LG V5

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed