Pelindung Layar Kaca Tempered Zte 9H

Tempered Glass Screen Protector Zte 9H
Tempered Glass Screen Protector Zte 9H

Pelindung Layar Kaca Tempered Zte 9H

Reguler regane $ 204.77
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Product Description

Jaga investasi sampeyan nganggo pelindung layar kaca tempered protèktif iki. Dirancang supaya pas karo smartphone ZTE sampeyan, pelindung kaca iki digawe saka kaca tempered tahan lama sing nyerep guncangan, nglindhungi layar lan tetep ora gores. Proteksi layar iki temenan transparan supaya sampeyan ora duwe masalah ndeleng tampilan telpon. Ditempelake karo lumahing mandhiri, pelindung iki dirancang kanthi gampang banget kanggo ditrapake lan bisa digunakake maneh kanggo nggunakake bola-bali. Proteksi layar kanggo ZTE iki minangka pilihan sing cocog kanggo telpon sampeyan.
Yen sampeyan seneng banget IT lan elektronik, kaya sing anyar ing teknologi lan ora kantun rincian slightest, tuku Pelindung Layar Kaca Tempered Zte 9H ing rega unbeatable.

  • Tipe: Transparan
  • Bahan: Kaca Tempered
  • Kekandelan: 0,3 mm
  • Kekuwatan Hard: 9H
  • Proteksi: Knocks lan dents
  • Kompatibel: ZTE

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Bathroom Accessories organizer - HomelyDeko
Organizer Aksesoris Kamar Mandi
saka $ 179.95
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Leather Cutting Tool - HomelyDeko
Alat Pemotongan Kulit
$ 180.95
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Backrest Integrated Chair Cushion - HomelyDeko
Sandaran Bantal Kursi Terpadu
$ 210.95
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Leather Repair Gel - HomelyDeko
Gel Repair Kulit
$ 180.95
Office Chair Socovos bali P&C BALI100 Yellow - HomelyDeko
Kursi Kantor Socovos bali P&C BALI100 Kuning
$ 889.55
Anyar viewed