Kabinet Rak sing dipasang ing tembok 2LAN 9U Black

Wall-mounted Rack Cabinet 2LAN 9U Black - HomelyDeko

Kabinet Rak sing dipasang ing tembok 2LAN 9U Black

Reguler regane $ 827.21
/
  • Pengiriman gratis ing saindenging jagad
  • Ngasilake gratis
  • Karat netral
  • Pembayaran aman
  • Stok, siap dikirim
  • Persediaan ing dalan
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Reviews customer

Ora ana review maneh
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Product Description

Wall-mounted rack cabinets are a great way to save space and make the most of limited floor space. They are the ideal solution for a kitchen, microwave, and dishwasher. They are also perfect for a garage, laundry room, and bedrooms. They are easy to install and easy to manage. The unique design of this rack cabinet is a contemporary look that blends with any home décor. A stylish black finish and an elegant design make this product worthy of any interior. It is also ideal for modern apartments, offices, and houses with a minimalist design.

Yen sampeyan pengin nambah tutul saka orisinalitas kanggo ngarep, sampeyan bakal nindakake karo Kabinet Rak sing dipasang ing tembok 2LAN 9U Black.

 

  • Werna: Ireng
  • Ukuran: 19 "
  • bahan:
    • steel
    • Crystal
  • Perlindhungan: IP20
  • Maks. bobot sing didhukung: 100 kg
  • Kira-kira ukuran: 60 x 45 x 50,1 cm

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing ngendi wae antarane 1 -3 dina kerja nalika sampeyan nggawe pesenan nggunakake DHL, UPS utawa FEDEX utawa pengiriman cepet liyane gumantung saka lokasi lan layanan paling cepet sing kasedhiya. Wektu pengiriman standar tanpa sampeyan milih pilihan, sajrone pembayaran, pengiriman cepet kanggo kabeh negara 7-20 dina kerja. Proses pengiriman bisa uga rada suwe tinimbang biasane amarga kabijakan pangiriman lokal amarga periode wabah COVID19. Mangga ngenteni kanthi sabar. Kabeh pesenan dikirim kanthi nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak kabeh langkah pesenan sampeyan. Paket bisa uga diadhepi wektu tundha sing ora bisa dikontrol kayata liburan, keterlambatan pos lan bea cukai, nanging kita njamin pangiriman produk sampeyan.



Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Liyane saka Kabeh Pawon
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Leather Protection Roll - HomelyDeko
Adhesive Kulit Protection Roll
$ 292.95
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Ceramic Platter Kitchen Countertop Display - HomelyDeko
Keramik Platter Kitchen Countertop Tampilan
$ 450.95
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe White (42 x 42 x 42 cm) - HomelyDeko
Pouffe Putih (42 x 42 x 42 cm)
$ 1,787.95
Set saka 6 kothak nedha awan Skala Eh
$ 209.78
Kompartemen Lunchbox karo Cutlery 144293 (800 ml)
$ 202.55
Kotak nedha awan bunder
saka $ 201.59
Anyar viewed